mertgulkokan
New member
Arkadaş aracını hafta sonu Antalya'dan teslim aldı. 1.2 tsi dsg şanzumanlı aldı. En düşük paket oluyor kendileri. Tüm araçlarda alimünyum jant standart. 15 inç lik jant 195/65/r15 lastik kullanılmış. İlginç olan lastik 2012 yılının 45. hafta üretimi. Elektronik park freni tüm modellerde standart. Yine en düşük pakette direksiyonda müzik sistemi kontrol düğmesi yok. Ancak radyo ekranı dokunmatik hoş olmuş bence. Ayrıca maliyeti düşürmek için 1.2 tsi motorlarda ve 1.6 dizel motorlarda arka süspansiyon sistemi tam bağımsız değil maalesef. Bana çok saçma geldi açıkçası. Arkadaş Antalya'dan 6.1 ortalama ile gelmiş. 450 km yol yapmış az miktarda olsa yarım depodan az harcadı dedi. Araçta mini stepne var. Bagajdaki kademe en üste duruyordu. Kaldırınca stepneyi gördüm. Saç kısım izole edilmiş kumaşla kaplanmış hoş olmuş. Sanırım yalıtımda başarılı olmaları bu nedenden dolayı.
ekran dokunmatik
iç hazneler kaplı. Hoş olmuş
bu aralar çok otomobil testi okudum sanırım. Her zaman böyle bir resim çektirmek istemişimdir
. Ayrıca boyum 1.67

ekran dokunmatik

iç hazneler kaplı. Hoş olmuş

bu aralar çok otomobil testi okudum sanırım. Her zaman böyle bir resim çektirmek istemişimdir