Ynt: GH 5518 xenon
[quote author=burak_sefa link=topic=400.msg20542#msg20542 date=1317834094]
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım aracım kısmet olursa pazartesi günü teslim alıyorum benimki doğmamış cocuga don hesabı ama mazur görün heyecan işte daha gelmeden xenonları falan halledip geldiğinde bir tek montajı kalsın istiyorum aracım 2011 ceed cool xenon için önerileriniz ne olur sadece kısalara ve sislere xenon düşünüyorum bir de park ampülleri plakalıklar falan bildiğim kadarıyla mtec oldukça kaliteli ama sizin önerileriniz ne olur hangi marka almalıyım ne önerirsiniz sislerin ve normal farların türü ne biraz kaliteli olsun istiyorum yardımlarınız bekliyorum teşekkürler
[/quote]
Ben de aracımı teslim alırken serviste taktırdım. Cenmax 6000K. Çelik motor baskılı kutu içerisinde bulunuyor. Memnunum. Sağ balast arıza yaptı. Garantiden değiştirdiler. 350 Tl istediler 200 Tl'den bir lira fazla vermem dedim. Olmaz dediler, o zaman araç kalsın, almıyorum dedim. Olur dediler. 8)
İyi bir aydınlatma istiyorsanız 4300K takmalısınız. Cenmaxta yok. Ve sadece mercekli fara taktırın ki, başkaları rahatsız olmasın. Ben sislere takılmasına karşıyım. Hem aracı ışık topuna çeviriyor, hem de karşıdakini ve arkasında gittiğinizi rahatsız ediyor.