akrepkral86
New member
Ya arkadaşlar nasıl foruma üye olmuşum anlamadım hiçbir soruma cevap gelmiyor böyle olursa yöneticilere sesleniyorum silin üyeliğimi gitsin kardeşim
+100.Bende fantastik konular olduğu için cevap yazamadım fikir yürütemedim.Ben bu arkadaşın adını hatırlıyorum, hatırladığım kadarıyla cevap da veriliyordu. Beğenmiyorsa silin gitsin arkadaşı hiç olmazsa bir dediği olmuş olur.
Sizin seviyenize inmek istemiyorum onun için hiç cevap verip başımı ağrıtmıcam![]()
demekki kimsenin bilgisi yokki cevap yazmamış alıncak ne var bunda ?Arkadaşlar benim aracın ön sağdaki led lambası yanıp sönme yapıyor ama bunu farlar açıkken yapıyor bu arada farlara ben philips diamond vision xenon efect taktırdım ondan kaynaklanıyor olabilir mi ama zannetmiyorum bence akım kaynaklı problem olabilir servise gidip göstericem bu arada bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
burdada olayın sonucu yazılmış zaten. geçmiş olsunmu diyelim servis çözmüş zaten konu kirliliği yapan sizsiniz aynı konu altına yazsaydınız. çelik motorun elinde olmayan fara biz napalımArkadaşlar benim araçta sağ ön led far yanıp sönme yapıyordu hele gece sürüşte çok farkedilir düzeyde oluyordu bugün servise gittim değişim talep ettiler ancak sol farda arasıra sağdaki kadar olmamada belli belirsiz yanıp sönme yapıyor onuda söyledim fakat onu garantiden değişimi kabul etmediler illaki belli olması gerekiyormuş nasıl iş anlamadım servisteki elemana dedim o da ilerde aynı şekilde olacak diye ama eleman Çelik motora çok dil döktüm dedi kabul ettiremedim dedi ben ikisi birden değişip aradan çıksın dedim olmadı kısmet artık oda bir kaç zaman içinde aynı olacak diye düşünüyorum onuda garantiden değiştirecem ama birde Çelik motor'un elinde far yokmuş yurtdışından gelicekmiş iki-üç hafta sürer gelmesi dedi eleman bende bir haftada gelsin diye ısrar ettim eleman uğraşıcam hızlandırmaya dedi bakalım ne olacak