Selam arkadaşlar,cam filmi çektirmek istiyorum fakat ceza konusunda değişik söylentiler var kaç numara taktırmam gerekir,birde kapı içlerinin sökülmesi gerek dediler sökülmeden film takılması mümkün değilmi cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler
Selam arkadaşlar,cam filmi çektirmek istiyorum fakat ceza konusunda değişik söylentiler var kaç numara taktırmam gerekir,birde kapı içlerinin sökülmesi gerek dediler sökülmeden film takılması mümkün değilmi cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler![]()
Serhan'ın söylediği gibi her türlüsü ceza. Kapı iç döşemelerinin sökülmesi şart çünkü filmin bir kısmı alt tarafa bırakılıyor. ama çok basit söküp takmak.Filmin her turlusu ceza bende ceza yıyenlerden bırıyım tekrar yaptırdım kapı ıclerının sokulmesı gozunuzu korkutmasın çok basit bı ıslem 3 tana vida sokülüyor hemde sökülüp yapılması daha sağlıklı fılmler kenarlardan açma yapmıyor.
Çevirmeye camlar açık girersin, bişey olmaz.Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.kapı içi sökülmesi gözümü korkutmuştu ama rahatladım şimdi en ince hangisiyse onu taktırmayı düşünüyorum.ceza olayına gelince bende ilçede oturuyorum burda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum fakat yazın memlekete giderken uzun yolda falan sıkıntı olursa da artık yapacak bişey yok öderiz paşa paşaherkese saygılar
Çevirmeye camlar açık girersin, bişey olmaz.![]()
Estafrullah tabii ki sorabilirsiniz özel bir durum değilserkan bey servis olarak nereyi tercih ediyosunuz özel değilse sorabilir miyim?
evet ama demeyecek anlamına gelmiyorFilm için kapıların açılmasına kesinlikle gerek yok. Ceza konusunda da 6 yıldır en koyu filmli arabalar kullandım. Gece polis çevirmesine girerken iç aydınlatmaları açın yeterliyada en azından ben öyle yapıyorum daha da kimse birşey demedi.