ceronimo1978
New member
Arkadaslar depoda fazla uzun sure tutamayacagim gibi sikinti var. Eger ihtiyaci olan varsa fiyatta bir guzellik yapariz. Jantlar ciziksiz piril piril. Lastikler zira temiz ve problemsiz
Bende aynı şey için sormuştum. eskileri verdinizmi diye. sizin yeniler super gerçekten aklım çok takıldı ona ama şimdilik bir değişiklik için concept plus jantıda düşünebilirim. Mustang de olsun öncelik. o sormuş artık. bu arada sadece jant peşindeyim lastik değil. hankook lardan memnun olduğum söylenemez. sadece jantlar düşünürmüsünüz o da var...Arkadaslar depoda fazla uzun sure tutamayacagim gibi sikinti var. Eger ihtiyaci olan varsa fiyatta bir guzellik yapariz. Jantlar ciziksiz piril piril. Lastikler zira temiz ve problemsiz
Teşekkür ederim inceliğiniz için öncelik sizin olsun ben düşünmüyorum.Bende aynı şey için sormuştum. eskileri verdinizmi diye. sizin yeniler super gerçekten aklım çok takıldı ona ama şimdilik bir değişiklik için concept plus jantıda düşünebilirim. Mustang de olsun öncelik. o sormuş artık. bu arada sadece jant peşindeyim lastik değil. hankook lardan memnun olduğum söylenemez. sadece jantlar düşünürmüsünüz o da var...
Ok. teşekkur ederim.Valla jant lastik verip kurtulayim diyorun dedim ya yer sikintisi var. Saklayabilsem satmam
Erkan bende bu durumla uğraşmamak için jant lastik olayını biraz erteledim açıkçası.2013 Premium modellerinin üzerinde gelen jantlarda stok jant için oldukça hoş ve gösterişli duruyor.Şimdi 18 inc almaya kalksak hadi jant için değer ama daha yeni lastikleri tekrar 18'lik bir lastik ile değiştirmek bayağı maliyetli olur,acaba diyorum lastikler bitene kadar bunlarla devam edip sonrasında düşünsem daha mı mantıklı olur. Lastikleri vermeye kalksan lastikçi tüm lastikleri 2.elde 1 tanesinin sıfır fiyatına alıyor.4 lastiğe aldığım en iyi fiyat 400 TL olduArkadaslar lastik basinc sensoru ile ilgili olarak sanirim servise gitmek gerekecek. Jant degisiminden sonra gostergede hata uyarisi aldim. Normalde gostergede ikaz yanar lcd panelde ise hangi lastigin havasinin inik oldugunu gosterirdi. Haftasonu bir eresinler patlatiriz artik
teşekkürler. bende vazgeçtim. jant tamamda dediğim gibi ben bu üzerindeki orjinal lastiklerden memnun değilim.Arkadaslar az once telefonla bir arkadasla konustum muhtemelen anlasip satacagim. Tabi oncelik ceedclubtr deki ihtiyaci olanlara olacaktir. Ciddi alnayi dusunen varsa goruselim. Aksi taktirde satiyorum
Erkan bende bu durumla uğraşmamak için jant lastik olayını biraz erteledim açıkçası.2013 Premium modellerinin üzerinde gelen jantlarda stok jant için oldukça hoş ve gösterişli duruyor.Şimdi 18 inc almaya kalksak hadi jant için değer ama daha yeni lastikleri tekrar 18'lik bir lastik ile değiştirmek bayağı maliyetli olur,acaba diyorum lastikler bitene kadar bunlarla devam edip sonrasında düşünsem daha mı mantıklı olur. Lastikleri vermeye kalksan lastikçi tüm lastikleri 2.elde 1 tanesinin sıfır fiyatına alıyor.4 lastiğe aldığım en iyi fiyat 400 TL oldu![]()
Evet usta haklısın bende Jantları çok beğeniyorum oldukça güzel bir desen değiştirmek şimdilik içime sinmiyor,üstünde rahatsız edecek kadar kötü bir jant olsa zaten beklemeden değiştirirdim o kadar masraf yapacağıma yay taktırıp iyi bir lastik alsam daha maliyetsiz ve sağlıklı olur.bence 2013 premium jantları çok güzel değiştirmeye değmez bir yayla çok hoş olur...