Erbek otomotive ve nurbanu hanima teşekkür

alicanım

Member
Bu gün Erbek Otomotive yıllık bakım ve cam kaldırma modülü için gittim.Nurbanu Hanım ilk önce yabancısı olduğumuz yer olan Kavacıkta telefonla bize yardımcı olarak Kia Erbek'e varmamıza sebep oldu.Güler yüzü samimi davranışlarıyla beni eşimi ve yanımda bulunan yiyeğinimi karşılaması inanılmaz mutlu etti.Çok içten davranışlarla bizi ağırladılar.Arabamızı gönül rahatlığı ile servise bıraktık.Nurbanu Hanım işlemler bitinceye kadar bizi misafir ederek ağırlamak istedi.Orada çalışanlarla bizi gezmemiz için Beykoz götürdüler.Dönüşte aracımız yıkanmış,temizlenmiş ve bir sürü hediyelerle bizi güler yüzleri ile uğurladılar.Tüm arkadaşlarıma hizmetin insanlığın nasıl olduğunu görmek istiyorlarsa Erbek Otomotive gitsinler.Harika insan olan Nurbanu Hanımada can-ı gönülden teşekkür ederim.İyi ki sizleri tanıdım.Çok mutlu oldum.

turkeril

New member
Böyle servisler de varmış demek ki...

sinan1

New member
Benzer ilgi ve sevgiyi diğer servisler de gösteriyor.
750TL bakım parası vermek suretiyle bunu hakedebiliyoruz. 40 dakikalık bakım için sizi 4 saat bekletiyorlar. pardon bekletmiyorlar. dolaşıp gelmeniz gerekiyor. arabasız olarak. metroyla filan..

Hatta bitince arıyorlar. üff hizmete bak. anahtarlık verdiler çay bedava... offff off
Yetkili servisde oto kokusu da vermişlerdi. soğuk su ve kuş burnu çayı, klima da vardı

son bakımda sanayiye gittim özel servis yağ değişim filtre vs. 40 dakikada tamam. 300 TL verdim. aslında bu bile fazladır.
"bakım için " değil de "yağ değişimi için" gitmeniz daha uygun. değişecek şey varsa bildirirler zaten.
Özel serviste arabam aynen bıraktığım şekilde pis idi. sorun yok aldım pis pis kullanmaya devam ettim. istersem 20 TL verip iç dış temizletirim. 450 TL kârdayım. bedava çay, anahtarlık lazım değil.

ErkanKASIM

New member
750TL bakım parası vermek suretiyle bunu hakedebiliyoruz. 40 dakikalık bakım için sizi 4 saat bekletiyorlar. pardon bekletmiyorlar. dolaşıp gelmeniz gerekiyor. arabasız olarak. metroyla filan..

Hatta bitince arıyorlar. üff hizmete bak. anahtarlık verdiler çay bedava... offff off
Yetkili servisde oto kokusu da vermişlerdi. soğuk su ve kuş burnu çayı, klima da vardı :)

son bakımda sanayiye gittim özel servis yağ değişim filtre vs. 40 dakikada tamam. 300 TL verdim. aslında bu bile fazladır.
"bakım için " değil de "yağ değişimi için" gitmeniz daha uygun. değişecek şey varsa bildirirler zaten.
Özel serviste arabam aynen bıraktığım şekilde pis idi. sorun yok aldım pis pis kullanmaya devam ettim. istersem 20 TL verip iç dış temizletirim. 450 TL kârdayım. bedava çay, anahtarlık lazım değil.
Harika cevap
katılıyorum

alicanım

Member

Yetkili servisde oto kokusu da vermişlerdi. soğuk su ve kuş burnu çayı, klima da vardı :)

Herkesin görüşü düşüncesi kendisine.Bütün servislerde aynı şeyler oluyor demek değildir.Ben burada gördüğüm ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etmek istedim.Bunda art niyet aramamak lazım.

sinan1

New member
Hizmet güzel. Yetkili servislerden ben de memnun kaldım.
Ben de ilk 2 sene bakımları yetkili serviste yaptırdım.
2 yıl garanti dolunca yetkili servise gerek görmedim.

ceronimo1978

New member
Arkadaslar ne yetkili servis ne de ozel servis yanlisi degilim yanlis anlasilmasin. Oncelikle aracim garanti kapsamindaysa muhakkak yetkili servisi tercih ederim. Benim tercih sebeplerim ; randevu sistemiyle calisacak, kesin olmasada tahmini bir tamamlanma suresi bildirecek, degisen parcalari muhakkak gosterecek, kullandigi parca yan sanayi uyduruk parca olmayacak, bakim esnasinda arizali parca degistirecekse arayip teyid alacak, gerekirse araci gelip teslim alacak, bakimdan sonra teslim edecek, araci yikayip temiz teslim edecek, fiyati diger rakip servislere gore avantajli olacak, bilgili ilgili ve musterinin beklentilerini karsilayacak teknik donanimda olacak. Umarim beklentilerimi anlatabilmisimdir.

HAKAN1979

New member
Benim düşüncem 50 bin üzeri bir araca biniyorsan yetkili servise gitmek göze batmamalıdır,Hasarlı kazalarda karşı tarafın sigortası karşılayacağı zamanlarda çok insan tanıyorum yetkili servise koştuklarını ve orda yan sanayi muamelesi gördüklerini,fransız araç markasının servisinden örnek verdim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

rayen

Super Moderator

Yetkili servisde oto kokusu da vermişlerdi. soğuk su ve kuş burnu çayı, klima da vardı

Sizin dediğiniz gibi servisler de var. Erbek gibi olanlar da var. Genelleme yapamayız. Fiyatları konusunda hemfikiriz pahalı buluyoruz. iyi davrandılar ama şu kadar paramızı aldılar demek çok hoş değil. Kia'ya geçinceye kadar tüm araçlarını yetkili servisten başka yere götürmemiş biri olarak, 2010 ceed sw 2, 2012 proceed 1 kez servise girmiştir.
Ben de yıkamayın dediğim halde, aracımı yıkadıkları için bir ton laf söyleyen adamım. Kime göre neye göre davransınlar. Burada iletişim önemlidir. Parayı zaten veriyoruz. :D
Erbek'i iyi iletişiminden dolayı kutluyorum.

slhyldz

New member
Türkiye'de ne ucuzki servis ucuz olsun. Hep şu mantıkla yaklaşıyoruz ve ondan sıkıntı çıkıyor.
Şimdi özel serviste yağ, filtreler toplamda 250-300 ₺ tutuyor. Faturada kesmiyor. Vergi kaçırıyor yani. HAtta kiraladığı dükkana verdiği kiradan bile vergi kaçırıyor. Düşük kontrat yapıyor mesela.
Aynı bakım yetklide 450-500 ₺ tutuyor.
Özel servis dediğiniz yerde max.2-3 kişi çalışır ve en fazla 1000 ₺ kira verir. Vergi vermez, versede kaçırır. Aracına garanti vermez, yazılımla alakalı bilgileri yoktur. Hatta çoğu özel servis mekanikçidir elektronikten anlayan bile azdır.

Ya yetkili servisde nasıl. 20-30 kişinin çalıştığını bilirim. 10,000 lerce lira kirası vardır, vergi verir. Aracına garanti verir vs. Özel servis ile rekabet edebilmesi imkansızdır.
Özel servise giden hangi arkadaş fatura alıyor. Kimse almıyor çünki %18 kdv farkı çıkacak.
O yüzden boş konuşmaya gerek yok. İsteyen istediği yere gider.
Ayrıca balık baştan kokar. Anlayana...

alicanım

Member
Ben Kocaelindeki Kayalar Kia servisine gittim bakım için oradaki elamanlarla konuştum fiyat olarak 650 lira söylediler.Kredi kartına taksiti sorduğumda insanı tersler bir şekilde kocaman hayır kelimesi ve arkasından nerede ise beni döveceklerdi.Siz burada bakım yaptırmaya mecbursunuz havalarıyla işleri ile meşgul olarak hiç oralı olmadılar.Ben burada sizlerin aracılığı ile erbek otomotivle görüşerek Kocaelinden İstanbul Kavacığa gittim.Kayalardaki olumsuz davranışlardan sonra oradakiler adam gibi adam davranışında bulundular.Ödemeyi kredi kartıyla ve taksitlere bölerek yaptılar.Hele Nurbanu Hanımı yakın ilgisi ise bizi haliyle mutlu etti ve buradan teşekkür etmek istedim.

esenlik

New member
Dün bende oradaydım sanırım şahit oldum Nurbanu hanımın sizi yola çıkarak karşılamasına.
Benimlede Uğur bey ilgilendi saolsun gayet memnun kaldım
Bu arada Cam kaldırma modülü hakkında sizden görüşlerinizi rica ederim benimde kafamda var ancak montaj esnasında döşemeler sökülecek olması nedeniyle çekincelerim var

alicanım

Member
Dün bende oradaydım sanırım şahit oldum Nurbanu hanımın sizi yola çıkarak karşılamasına.
Benimlede Uğur bey ilgilendi saolsun gayet memnun kaldım
Bu arada Cam kaldırma modülü hakkında sizden görüşlerinizi rica ederim benimde kafamda var ancak montaj esnasında döşemeler sökülecek olması nedeniyle çekincelerim var
Sizinle tanışmak isterdim.İnşallah başka zaman tekrar karşılaşırız.Cam kaldırma modülünü nasıl taktıkları konusunda bir fikrim yok ama yapılan iş çok güzel denemesini yapınca çok güzel olmuş.Şimdi camları açık bırakıp iniyorum ve kapama tuşuna basınca tüm camlar kendiliğinden kapanması çok hoş,tavsiye ederim.Ne olursa olsun çok güzel bir şey.

esenlik

New member
Sizinle tanışmak isterdim.İnşallah başka zaman tekrar karşılaşırız.Cam kaldırma modülünü nasıl taktıkları konusunda bir fikrim yok ama yapılan iş çok güzel denemesini yapınca çok güzel olmuş.Şimdi camları açık bırakıp iniyorum ve kapama tuşuna basınca tüm camlar kendiliğinden kapanması çok hoş,tavsiye ederim.Ne olursa olsun çok güzel bir şey.
İnşallah ilk fırsatta bende memnun olurum,
Bildiğim kadarı ile kapı döşemesi sökülüp yapılıyor yoksa benim için gereken bir donanım daha bugün sağ camı açık unutup eve çıkmışım :D bunu birde sunroofta yaptığımı düşünemiyorum muhtemelen bende taktıracağım sizden ricam bir süre kullanımdan sonra görüşlerinizi yine bu konuda belirtmeniz olacaktır

alicanım

Member
camların kaldırma işlemi kapının döşemesinde olduğuna göre orayı söküp takmışlardır.Görünen o.Ben veya aracıma binen tüm tanıdıklar camı açık bırakma riski çok yüksek kaç defa camın açık olarak park ettiğimi biliyorum.Şimdi inerken arabayı kitlemek için anahtar tuşuna bastığımda camlarında kapandığı bilmek çok büyük keyif veriyor insana.Herkesin taktırmasında fayda vardır diye düşünüyorum.

ErbekOtomotiv

New member

Sinan bey yorumunuz da belki haklisinizdir fakat ben bunu Erbek adına kabul edemem ?
Isterse 10-20 liralık işlem olsun biz yine aynı sekilde davranırız :)

[MENTION=1349]alicanım[/MENTION] Çok teşekkür ederiz her şey için, tekrardan gezmek için bekliyoruz ?
[MENTION=779]esenlik[/MENTION] O gün ben sizinle gorusemedim mi tam hatirlayamadim ?

Son düzenleme: