Azı var çoğu yok yazdıklarınızın, hepsinin altına imzamı atarımBende ceed var masa arkadaşımda 2014 qashqai aldı. Senin aracı aldığın dönemlerde. Arabayı aldı getirdi. Dedim gideyimde söyle ferah ferah bir araca bineyim. Hüsranla karşılaştım. İç hacim bogucu geldi. Baş üstü yüksekliği ceed kadar değil (çok değil ama 2-3cm düşük).Arkada diz mesafesini geniş göstermek için ön koltuk ray mesafesini sınıramışlar. Dışardan bakıyorum on numra içine giriyorum tırt.Aracı işim oldukca kullanıyorum. Sürüş tepkilerine felan bakıyorum ceedin yerini tutmuyor.Araç sıfır 8-9 defa elektronik ve boya hataları nedeniyle servise gitti. Sizde o dönemde x-trail almayı düşünüyorum demiştiniz. Sonra bir baktım qashqai almışsınız. Dedim bu arac sizde fazla durmaz.![]()
Rot hakkında @ErbekOtomotiv Nur banu hanımdan ilgi bekliyorum şuan. Ömer bey ile konuşup 3 defa yapılamayan rot ayarlarının eksiksiz yapılabilmesi için davet etsinAzı var çoğu yok yazdıklarınızın, hepsinin altına imzamı atarım
Hayatım boyunca hiçbir araç bu kadar kısa süre içinde beni bu kadar soğutmamıştı; sattık kurtulduk. Ancak sattıktan sonra çevremde en az 7-8 kişiyi vazgeçirmişimdir Qashqai almaktan. Umarım Renault-Nissan grubu bu hatalarından ders çıkartırlar.
Rot ayarınız hakkında güzel haberlerinizi de bekliyoruz.
Acaba Bayraktar'da haberdar mı bu bültenden? Erbek uzak be hocamErberk ömer bey aradı. Konu ile alakalı bülten yayınlanmış gelin ayarlarını yapalım dedi... Bilginize...
İnsan garip hissediyor kendi yayınlattığı bülteni duyuncaErberk ömer bey aradı. Konu ile alakalı bülten yayınlanmış gelin ayarlarını yapalım dedi... Bilginize...
Ersuyurt' la yaşadıklarınız üzücü, umarım bu tutumlarından dolayı ciddi müşteri kaybederler.ben hala servisde rot ayarına karşıyım, nedenlerinide belirtmiştim daha önce servis bünyesinde olsun yada olmasın ayarları yanlış gösteriyorlar, ersuyurtta başıma geldi işte; sapasağlam amortisörün eğildiğini değişmesi grektiğini söyleyen servisden daha ne beklerim, heh şimdi bünyesinde değildi bünyesinde olsa ne olacak ozaman daha iyi onlar servis için, bültenlik değil bu iş rota zaten belirli aralıklarla girmek lazım rot problemi olduğunu düşünen varsa beylikdüzünde önereceğim bir adres var, rot girin yapacağı bir işlem yoksa zaten para talep etmiyorlar. benden söylemesi bu rot olayında biraz sinirli düşünüyorum, kusura bakmayın, başıma gelenlerden dolayı.saygılar.
Merak etme Ergin hocam an ve an kontrolde olacağımİnsan garip hissediyor kendi yayınlattığı bülteni duyuncaAz uğraşmadım o bülten için.
Bu arada gerekli ayarlar yapılırken mutlaka aracın başında sizde izleyin.
Elektrikli direksiyonlu araçların orta noktaya toplarken milimlik fark kalması geniş tabanlı araçlarda olabiliyor. Ancak bu her iki yön içinde geçerlidir.Evet arkadaşlar... Geçtiğimiz cuma cuma günü Erberk te rot ayarlamasını yaptırdım. Ergin hocamın söylediği kriterlerede uyduk. Ancak sanki hala problem mevcut.
Rot ile ilgilenen arkadaş bayaa ilgilendi. Bülten yayınlanmadan öncede biz bu ayarları kalibrasyonları yapıyorduk dedi. Yalnız elektrikli direksiyonlarda tam olarak toplama yani sıfır noktasına geri dönme hidrolikteki gibi tam anlamıyla olmuyormuş.Yani direksiyona cok ufak bir açı verildiğinde o yönde yavaş yavaş akıyormuş araç. Bendeki problemde bu aslında. Yani düz yolda gidiyorsunuz 100km/h hızla.mesela şeritin soluna kaydınız ortalayayım diye direksiyonu sağa kırdınız hafifce. sonra direksiyonun kendini sıfır noktasına alması gerekiyor. Almıyor diye siz sola hafifce kırıp ortalamaya çalışıyorsunuz bu seferde sola doğru ufak ufak kayıyor araç.
Ergin hocam yorumun nedir birde Tekkara götürelimmi aracı ? Yoksa bu haliyle normal birşeymi? Yada söylediğiniz işlemler yapıldı ancak sorun çözülmedi bu durumda direksiyon kutusundan süphelenmemiz gerekiyormu?
Ümit Hocam bu işlem için herhangi bir ücret verdin mi servise?Evet arkadaşlar... Geçtiğimiz cuma cuma günü Erberk te rot ayarlamasını yaptırdım. Ergin hocamın söylediği kriterlerede uyduk. Ancak sanki hala problem mevcut.
Rot ile ilgilenen arkadaş bayaa ilgilendi. Bülten yayınlanmadan öncede biz bu ayarları kalibrasyonları yapıyorduk dedi. Yalnız elektrikli direksiyonlarda tam olarak toplama yani sıfır noktasına geri dönme hidrolikteki gibi tam anlamıyla olmuyormuş.Yani direksiyona cok ufak bir açı verildiğinde o yönde yavaş yavaş akıyormuş araç. Bendeki problemde bu aslında. Yani düz yolda gidiyorsunuz 100km/h hızla.mesela şeritin soluna kaydınız ortalayayım diye direksiyonu sağa kırdınız hafifce. sonra direksiyonun kendini sıfır noktasına alması gerekiyor. Almıyor diye siz sola hafifce kırıp ortalamaya çalışıyorsunuz bu seferde sola doğru ufak ufak kayıyor araç.
Ergin hocam yorumun nedir birde Tekkara götürelimmi aracı ? Yoksa bu haliyle normal birşeymi? Yada söylediğiniz işlemler yapıldı ancak sorun çözülmedi bu durumda direksiyon kutusundan süphelenmemiz gerekiyormu?
Barış hocam benim problemim serviste jantlara boya uygulaması yapıldıktan sonra gündeme geldiği için servisten kaynaklanan bir problem olduğundan bir ücret ödemedim.Ümit Hocam bu işlem için herhangi bir ücret verdin mi servise?
Ergin hocam bir fırsat olsada incelesek iyi olur. Çünkü bu boya işleminden önce ben hiçbir problem hissetmedim.Yani elektrikli direksiyon çekiyorsa bile daha önce neden yoktuElektrikli direksiyonlu araçların orta noktaya toplarken milimlik fark kalması geniş tabanlı araçlarda olabiliyor. Ancak bu her iki yön içinde geçerlidir.
Eğer aracınız sadece bir yönde çekme yapıyorsa ve her zaman aksi istikamette toplama yapıyorsanız ya rot ayarlarınız yada lastiğinizde sorun vardır.
(Lastiğin desenleri basınç ve yük altında doğrusal basmıyorsa yani yönleri bozulduysa veya akışkanlık denilen kauçuğunun yanaklar arası ciddi gram farkı varsa araç çekme yapabilir).
Denk getirebilirsek sizinde aracı test etmek isterim.
Düşük ihtimal ancak şu da olmuş olabilir; lastikleriniz misal veriyorum 25.000 km sorunsuz kullanılmıştır ancak bu boyama işlemi sırasında lastiklerin yerleri karıştırıldıysa ve özellikle dönüş ekseni farklı lastikler yer değiştirmişse çekme olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bizim lastikler sadece ön-arka yer değiştirebilir; çapraz veya tek taraf ön-arka değiştirilmemeli. işyerim Tuzla tarafında, ev Göztepe tarafında; yolunuz düşerse mutlaka test için beklerim.Ergin hocam bir fırsat olsada incelesek iyi olur. Çünkü bu boya işleminden önce ben hiçbir problem hissetmedim.Yani elektrikli direksiyon çekiyorsa bile daha önce neden yoktu
Hocam sen iş yeri adresini ve telefonunu özelden yolla bana yakında izne çıkacağım.Fırsat olursa uğramaya çalışacağım yanınıza..Düşük ihtimal ancak şu da olmuş olabilir; lastikleriniz misal veriyorum 25.000 km sorunsuz kullanılmıştır ancak bu boyama işlemi sırasında lastiklerin yerleri karıştırıldıysa ve özellikle dönüş ekseni farklı lastikler yer değiştirmişse çekme olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bizim lastikler sadece ön-arka yer değiştirebilir; çapraz veya tek taraf ön-arka değiştirilmemeli. işyerim Tuzla tarafında, ev Göztepe tarafında; yolunuz düşerse mutlaka test için beklerim.