başta Serkan kardeşime teşekkür ediyorum değerli yorumları için ve diğer paylaşımda bulunan dostlara teşekkürler. dediğim gibi bugün yayları taktık ve araca biner binmez direkyona dokunur dokunmaz kendini hissettirdi başta stock yayları görünce yaw dedim aynı bu yaylar

)) yola çıkınca direksiyondaki hissiyat inanılmaz değişti aynı zamanda konu başında paylaştığım videoda göreceksiniz, fren anında araç oraya buraya yatmadan düz bir hat boyunca durmaya çalışıyor bu çok keyifli, bir kaç keskin sol-sağ şerit denedim arka-ön beraber geçiyor sanki inanılmaz keyifli başta dedim ya direksiyon hissi çok değişti..arkadaşlarımın dediği gibi şuan gözle görülür bir değişim yok indimi inmedimi dışardan bakan bir göz zor anlar lakin ben otururken yere 2 cm. daha yakın olduğumu hissediyorum

bir kaç yüz km. sonra iyi bir rot ile bence tam kıvamına gelecektir diye düşünüyorum. bu arada 0-100 için deneme sözü vermiştim ama hiç fırsatım olmadı amaannnn hiç gerek yok bunlar teferruat: )))
selamlar.saygılar. he unutmadan konfor anlamında çok bir şey değişmedi bu çok önemli bir artı.
konfor+
yol tutuş ++
frenaj ++