eBay alisveris hakkinda.

aLi

Yönetim Ekibi
Merhaba arkadaşlar,

eBay'dan daha önce hic alisveris yapmadim, simdi kurcaladim biraz ama karisik geldi bana :s

Daha once yapmis olan yada hali hazirda yapan arkadaslar var ise ücreti mukabilinde siparislerimi versem benim icin alisveris yapabilir mi?

Yada ayrintili bir sekilde nasil alacagimi anlatirsa o sekilde de kabul :)

rayen

Super Moderator
Aşağıda anlatılmışı var, tıkla gir. Klavyem yıpranmasın. :D :D :D

Ebay rehberi

aLi

Yönetim Ekibi
Ben vazgectim biri benim yerime alsin parasini vereyim :)

aLi

Yönetim Ekibi
Fotograf makinasi icin aksesuar filan alicam.( Canta,handy grip, boyun askisi vs.)

rayen

Super Moderator
Çantayı dışardan almanı önermem. Biraz fazla ver ama görerek ihtiyacına göre al.
Örnek olarak buradan çantaları inceleyebilirsin. Eğer dslr makina varsa kesinlikle sırt çantası öneriyorum. Omuz askılı çantalar bir süre sonra acaip yormaya başlıyor, hatta çekim sırasında dert bile olabiliyor. Ben şu anda çanta olarak laptop sırt çantası kullanıyorum. Çantaya laptop, fotoğraf makinası, t-shirt, atlet, don (ne olur ne olmaz ;););)) , yiyecek-içecek vs. koyuyorum.
İllaki sıfır çanta takıntın yoksa, az kullanılmış çanta da alabilirsin. İkinci el için buraya bakabilirsin. Acelen yoksa buraları incele, benim bebe bu konuda benden daha bilgili ona sorarız.

hakan078

New member
kardeşim ben o konuda biraz tahsilliyim aldığın ürünün 100$ üzeri olmaması lazım internet bankacılığı kullanıyosan sanal kredi kartı açıp paypala tanıtıcan fazla bi karışık durumu yok aslında ödemenin, bulucağın ürün önemli free shipping ürünlere bakcaksın falan ben herhafta bi ürün alıyorum telefon aksesuarı alıyorum genellikle mesela kargo dahil 2 dolara 10 tane iphone 5s jelatini alıyorum kap alıyorum senin ürünler kaç dolar tahmini bir bakayım senin için .

aLi

Yönetim Ekibi
Benim ürünlerde cok pahali ürünler degil Hakan, 5$-15$ arasi hep

hakan078

New member
sen sanal kart olayını ne yaptın hallettin mi? yoksa eğer normal kredi kartı da olur paypaldan hesap aç önce yada istersen msn e ekle istersen ordanda anlatabilirim. farketmez nasıl istersen