tarum
New member
http://www.ceedclubtr.com/forum/dis-dizayn-28/body-kit-design-celal-3762/sayfa3.htmlcelal yabuz adres ve iletişim alabirmiyim teşekkürler
Tşk. aracın yapısına göre hareketettik aykırı projeler varsa Aklınızda difüzör ve yan ekler ile ilgili düşünceleriniz varsa celal beye yaptirabilirsiniz.Ön tampon lip ve arka spoilere bayıldım acıkcası arka difizör ve yan etekler biraz daha iddialı olabilrmiş açıkcası. Arka spoilerden sipariş verebilirim üretime geçildiğinde![]()
diğer konuda modelleme aşamasının ayrıntılarını paylaştım fikirleri değerlendirmek adına sağolsun lar herkez beğendi bu konuda Modelleme nin biten hali nin resimlerini paylaştım. Sorun varsa konuları kapatın ali bey ben yapılan uygulamadan faydalanın istedim.....Daha önce konu açmıştınız zaten. Bunun diger konudan farkı ne?
Ilandaki sahista bana cok yakin oturuyormus ama bu araci hic gormedim.malum sitedeki 187829256 ilan nolu ceeddeki difüzöre bayıldım aradığım bu
Murat bey sadece difüzörün detaylı fotoğrafını atmanız mümkün müdür?? Sadece difüzör için usta ne fiyat verir acaba?diğer konuda modelleme aşamasının ayrıntılarını paylaştım fikirleri değerlendirmek adına sağolsun lar herkez beğendi bu konuda Modelleme nin biten hali nin resimlerini paylaştım. Sorun varsa konuları kapatın ali bey ben yapılan uygulamadan faydalanın istedim.....
..
elimde olanları paylaştım artık montajdar sonra detay atarım. Fiyat olarak difüzör 250 boya montaj dahil.Murat bey sadece difüzörün detaylı fotoğrafını atmanız mümkün müdür?? Sadece difüzör için usta ne fiyat verir acaba?
her keze haber vericem inş her kez in istediği olr.murat kardeşim ben de aynen difüzör biter bitmez bekliyorum. benim de ihtiyacım o. zira arabamın sadece arkadan bakışta bir eksikliği olduğunu düşünüyorum.
celal bey e söylemem yeter olur yapılır a180 amg yapmış resimlerinde gördüm A45 amg spoiler.Murat Bey benim Pro-Ceed GT aracım var. Ben sadece arka spoiler üzerine ikinci bir spoiler istiyorum . WRC' lerde olduğu gibi. Mümkün olabilirmi ? Olur derseniz size görselini gönderirim.