Cümleten Selamun Aleyküm

Ouz_Kara

New member
1.- Adınız, Soyadınız: Oğuzhan Karaoğlu (Ouz_Kara)

2.- Yaşınız: 20 buçuk

3.- Aracınız (Marka ve modeli): Kia Cee'd Premium - 2013 Elhamdülillah. (Annemin arabası ama daha çok bana nasip oluyor kullanmak.)

4.- Mesleğiniz: Öğrenci. Son bir senem kaldı nasipse.

5.- Siteyi nereden duydunuz: Bir araştırma esnasında denk geldim. Aksesuar veya yazılımdı herhalde. Çelik motor sağolsun kendisi ilgilenmediği için bu aksesuar işleriyle bize eşeletiyor sağı solu. Sorsan müşteri memnuniyeti ama... Neyse şimdi fazla gitmeyeyim.

6.- Burcunuz: Akrep

7.- Taraftarı olduğunuz takım: Beşiktaş. Ama fanatik değilim. Biri sorduğu zaman söyleyecek bir takım olsun diye. Ama fanatiklere de saygı duyarım. Saygı duyarım sözü forum sitelerinde bayağı prim yapıyor herhalde. :) O yüzden ben de en az bir kere kullanmış olayım dedim. Ama şaka bir yana cidden diğer düşüncelere saygı duyarım veya duymaya çalışırım, herşeye de saygı duyamam yani, bazen çok ters görüşler oluyor.

8.- Yaşadığı şehir / semt : İstanbul - Beylikdüzü veya Tuzla'da olur. İkisi arasında gidip geliyorum. Tabii her zaman Cee'd ile değil. 45 Krş yakıyor, az değil.

9.- Hobileriniz: Bilemedim ki şimdi ne desem?? Hah buldum: Sinemaya gitmek, ne kadar yoğun olursam olayım eğer çok sevdiğim bir filim varsa vizyonda işlerimden sıyrılıp gitmeye çalışırım. O gün olmazsa ertesi gün.

10.- Kan Grubunuz: 0 Rh + , O maymunun kanındaki proteinden benim kanımda da var. Ama olsun böyle olunca daha rahat bulunuyor.

Şimdilik kendimi bu kadar tanıtmak yeterli olur diye umuyorum. Hepimize hayırlı forumlar diliyorum. Online da olsa tanışmaktan memnun oldum. Gerçi bugünlerde teknoloji sağolsun herşey online. Hiç yüz yüze gelmeden insanlar çok samimi olabiliyor. Hadi hayırlısı...