Consepti satıp Consept plus almak..?

magule

New member
Merhaba arkadaslar.

Yaklasık 9 ay önce eski aracımı pert ettikten sonra aceleyle bir arac almak zorumlulugum vardı.

Bir kac markaya baktım ve kia bayisinde yeni ceed i gördüm. Arac gercekten cok hos albenısı yuksek bir arac. İlk sıfır aracım olacaktı ve cam tavan istiyordum. Fakat manuel dizel cam tavanlı yoktu o zamanlar daha.

Ben aracı aldıktan bir kac ay sonra Consept Plus aracları getırdıler. Tabi biraz moralim bozuldu.

Gecen bi arkadasa arac bakmak için bayiye gittik. Comsept Plus içimi cız ettirdi. :(

Bayideki eleman abi senin aracı alalım 42 ye sanada consept plus verelim dedi. Böylelikle içime bi kurt düşürdü.

Şimdi benim aracı satıp 45.000 e falan 51.500 e consept plus manuel dizel alsam mı acaba.? :cool::cool:

Sizce cam tavan arac için üstüne 6,5 vermek ne kadar mantıklı olur?

Bu arada istanbulda ikamet ediyorum ve kapalı otoparkımız yok ? Cam tavan olmasının dezavantajları neler olur bana?

babıesrar

New member
Hocam 6500 diye düşünmeyin neticede 2. el araç olarak sizin aracı alıp yerine sıfır araç verecekler. bence 2. el 50nin altına bulabilirsiniz. Bu durumda 6500 düşer 3 yada 4e ve bence panaromik tavana değer. Ben öndeyim diye anlamıyom ama arkaya oturanlar inanılmaz bi hava ve hacim veriyor diyolar tavan için. Yani değer :eek:

babıesrar

New member
Valla onu hiç düşünmedim. Olsa bile o kadar keyifli ki gözüme görünmezdi yine de :D Daha deneyimli arkadaşların belki dezavantajıyla ilgili bilgisi vardır..

omurkadir

New member
Dezavantaj i olmaz garantisi var nasılsa.
Aksine donanımlı araç daha çabuk satılır.
Değer mi diye sorarsanız şahsen otomatik vitesli olanla degistirirdim.yoksa hic ugrasmazdim.