Yanlış anlaşılmasın insanoğlu böyle, bazen bende eksik neyse aklım onda kalıyor neden yok diyorum,ama bir xenon bir navigasyon için öldürseler bu aracı değişmem

Bu sefer öyle bir araç alıp yaa Ceed standart olarak ne dolu arabaymış bunda şu yok bu yok diyerek aldığımız araca yine kusur bulabiliriz.Herşey verilen para ile alakalı ama verilen paraya alınacak en donanımlı araç yine Ceed bence.Varsın xenon olmasın Philips photon taktım o bile yetiyor verilen parada öyle aman aman rakamlar değil,navigasyon desen onunda hal çaresi bulunur.Ama şuna eminim ki Ceed'de verilen standart donanım adı altında birçok özelliği para ile yaptıramazsın.En basiti Premium paket jantı kullanıyorsun sonradan alırım taktırım dediğim jant lastik hiçte uygun fiyata alınacak bir ürün değil,her ne kadar gerçekçi değil deselerde 3 farklı sertlik ayarı olan direksiyon sonradan eklenecek bir donanım değil yada fiyatına sağlam ekleme yaparak sunarlar.Dünya para verip cam tavan farkı alınıp aracın fiyatı şişirilirken senin aracında orjinal olarak paket içinde geliyor vsvs daha sayabileceğim çok örnek var.Çok ciddiyim hergün aracımı çok daha fazla seviyorum ve her yorum yapan adam harbiden yapmışlar dediğinde dahada çok seviyorum