Tamam o zaman bir şekilde telafi edeceğiz.Ali bey önemli değil rica ederim zaman harcamayın uğraşmayın hiç.Bir gün gene Anahtarlık verilecek olursa alacağım olsun![]()
Ya abicim bi sticker yaptırasakta araçlarımıza yapıştırsak baya yeni ceed üyesi var grafik tasarım işinden anlayan bir üyemiz yokmu? Yada daha önce kullanılan stickerlardan yeniden bastırasak? Diğer kia sitelerinde adamlar şakır şakır yapıştırıyorlar camlarına stickerlarını![]()
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
[MENTION=1472]By_Cesar[/MENTION] kardeşim şimdi gördüm bende sticker var gönderebilirim adres verirsen yada yolu bu taraflara düşerse elden de alabilirsinAbi dün kiaclub diye bir site var orda dolaşırken gördüm..
[MENTION=1472]By_Cesar[/MENTION] kardeşim şimdi gördüm bende sticker var gönderebilirim adres verirsen yada yolu bu taraflara düşerse elden de alabilirsinAbi dün kiaclub diye bir site var orda dolaşırken gördüm..
Tamamdır abi haberleşiriz buluşuruz sakaryada. Çok sağolTamam bu gün araba yanımda değil yarın kargoya veririm.
Sakarya'ya geldiğinde haberleşelim buluşup tanışmış oluruz....
Abi bu gün aldım stickerı çok teşekkürler sağolasın tekrardanTamam bu gün araba yanımda değil yarın kargoya veririm.
Sakarya'ya geldiğinde haberleşelim buluşup tanışmış oluruz....