Anlattığınıza göre yinede çok yakmış. Uzun yolda sakin kullanımda 5 lt civarı yakması lazım.Bugün Petrol Ofisi'nden yakıt alıp takriben 20 km kadar TEM'de pek trafiğe girmeden yol gittim. Fotoğrafı Kavacık'a gelmeden çektim; Maslak İTÜ kampüs girişinde ise gösterge 7.0 LT gösteriyordu. Arada böyle değerleri görmek güzel ama biraz kullanınca tekrardan 8 LT bandına gelecektir
Ekli dosyayı görüntüle 1435
Mükemmel değerSabah Ayvaliga geldim...110 da hiz sabitletici de geldim surekli, yer yer 120 130 otoban da 170 ara ara... Yapilan km 390, menzil 900 km gosteriyor.. ortalama tuketim 5...
![]()
TeamPASAOGLU
Renault ile rekabet etse etse hdi motor eder ama o da Fransız işte naparsınMükemmel değerBizim araçları Renault ile kıyaslamak doğru olmaz çünkü bana göre yakıt konusunda Renault ile rekabet edecek hiçbir araç yok şu anda
Son 45 dakika İzmit-İstanbul arası Tekirdağ plakalı bir araçla mükemmel şekilde koşturduk ona rağmen 550km'yi 5.5 lt ortalama ile bitirdim açıkçası ben sonuçtan çok memnunum.
Istemez reno menoKiskanmayalim lutfen...tabi kedi ulasamadigi cigere...
TeamPASAOGLU
Teşekkür ederim Barış, bende gerçekten çok memnun kaldım bu gidişe otomatik araç olarak beni oldukça tatmin etti.İstanbulda annemi ve kız kardeşimi ayrıca eşyalarını koyup Şile Ağva'ya gittik yollar oldukça kalabalık aynı zamanda virajlı ve tırmanış ile geçti yine klima açık olduğu halde 5.9Lt'de kaldı.Renault ile rekabet etse etse hdi motor eder ama o da Fransız işte naparsınBu arada otomatik olmasına rağmen yakıt tüketimin şahane Serkan hocam
Serkanım aracı aldığımdan beridir ilk kez saatlerce araç sürdüm.Teşekkür ederim Barış, bende gerçekten çok memnun kaldım bu gidişe otomatik araç olarak beni oldukça tatmin etti.İstanbulda annemi ve kız kardeşimi ayrıca eşyalarını koyup Şile Ağva'ya gittik yollar oldukça kalabalık aynı zamanda virajlı ve tırmanış ile geçti yine klima açık olduğu halde 5.9Lt'de kaldı.
Bence çok güzel rakamlar daha ne olsunSerkanım aracı aldığımdan beridir ilk kez saatlerce araç sürdüm.
Bende 170 km lik bir menzil olan Karasuya gittim. Otobanda yol ne kadar müsaitse bastım. 120-130 ortalamayla zaman zaman sollamalarda 150 vs. Sakarya-karasu yolunda ise 6-7 defa kırmızıya takıldım ama oradada ekonomik kullanmadım hiç. Karasuda iki gün kaldım 25-30 km yol yaptım. Dün akşam eve aynı şartlarla döndüm. Ortalama hızımı yol bilgisayarının sürekli sıfırlamasından dolayı söyleyemeyeceğim ama yaktığım yakıt 5,8 lt. oldu. HArcağım yakıt ise 100 tl. ( Belki biraz daha az olabilir.Tam emin değilim ışığa göre yorumladım)