ceed premium aldık çokşükür.

c@n

Super Moderator
Can kıyaslamada yaparken kendin gibi kullanıcılarla kıyaslama yap lütfen. Aracına bakmayanlar bu forumda işi nee...:D
Salih sen dedin ya yapmayın ikinici, ücüncü sahibine yazık... Ben ondan öyle yazdım, benden alcağın her araba inan bana ne ikiler ne üçler görür... Ve inan bana yazılım yaptıranların %90'ı benim gibi... ;) ben yazılımyaptırıpta arabasına bakmayan görmedim hiç... yazılım yaptıranarın çoğu bilinçli kişilerdir... O yüzden arabalarına çok iyi bakarlar...

fenci

New member
Hayırlı olsun, Kazasız belasız.:)

Batum

New member
Hayirli olsun Emre.. Kazasi belasiz... Buna da yazilim yaptir oesin, motoru cok iyi ve yazilim ilr muhtesem oluyor, ayrica yakitada faydasi oluyor..

Servis olarak ben sana Gul-al ve erberki tavsiye ederim.. Sana biraz uzak kalabilir ama cok rahat edersin.. Gul-al da senin tanistiririm ordakiler ile istersen...
saol abi teşekkürler.
biliyosundur, Revo custum yazılım leonda çok memnundum.
bunda neresi iyi kullananlar hangisinde yaptırıyor genelde?

c@n

Super Moderator
saol abi teşekkürler.
biliyosundur, Revo custum yazılım leonda çok memnundum.
bunda neresi iyi kullananlar hangisinde yaptırıyor genelde?
Kia grubunda Bekir cok iyi... Cok fazla ceed yapti, degerlerini cok iyi biliyor, optimumda ayarlar sana arabayi...

Serkan OĞUZ

New member
Ben Bekirden yaptırdım çok memnunum.Optimum düzeyde ve Can arkadaşımın dediği gibi Ceedlerde çok tecrübeli. Düzgün ve sık sık bakım ile sorunsuz yıllarca kullanırsınız.

slhyldz

New member
Eğer nasip olurda o gunleri görebilirsek. 1-2 sene sonra bu konu hakkında forum üyeleri arasında bir arastırma yapacağım. Yazılım ile kaç km. katatdi vs...

c@n

Super Moderator
Yazilim ile 100.000 km lerin ustunede kullanan kisiler var sikintisiz...

slhyldz

New member
:D Kullanamayan tanıdıklarınız var mı ?

Bu arada ön araştırmalara başladım. Çeşitli sitelerden bilgiler topluyorum. Vaktim oldukça bunları derleyip burada bir konu açarak yayınlayacağım.

Batum

New member
@slhyldz
yazılımla onbine yakın bende kullandım hiçbir sıkıntı olmadı, yazılımcıların çoğu bişey olmaz diye söylüyor zaten fakat ben bayabir araştırıp yaptırmıştım. sadece bir yazılımcı, enkötü olacağı dbf çabuk dolar, ensonunda onu iptal ederiz (downpipe düz boru) yapılır ek yazılımla yaparız stage2 olur yine devam edersin demişti.
ama sizin iyi yada kötü bulduklarınız olursa yine paylaşın tecrübe, tecrübedir.