ceed plastik ses sorunu

erman

New member
merhaba arkadaşlar aranıza kısa bi süre önce katıldım 2011 ceed motion otomatikle ... çözemediğim bi sorunum var bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var... aracımn kapı larından ve özellikle de göğsündeki dolg maddesi tarafından kesemediim tıkırtılar çıtırtılar var araç daha 5000 km civarlarındaki bunların olması can sıkıcı servis deseniz ''tabi hallederiz '' deyip aracı aynı şekilde geri veriyorlar ve bikaçkez oldu... inanin araçtan soudum ... yorum ve önerilerinizi bekliyorum...

J

Josefsalvatini

Guest
Öncelikle Hoşgeldiniz
Bazı kronik sorunlar var evet ama cok çabuk çözülebiliyor
Tanıtım forumunu doldurursanız bulunduğunuz bölgede bir servisi onerebiliriz

erman

New member
Ynt: ceed plastik ses sorunu

afedersiniz direkt konuya girdim sanırım
1.- Adınız, Soyadınız:herman karakaşlı
2.- Yaşınız:33
3.- Aracınız (Marka ve modeli):2011 ceed motion at
4.- Mesleğiniz:takı tasarımı ve imalatı
5.- Siteyi nereden duydunuz:inernette tesadüfen
6.- Burcunuz:yengeç
7.- Taraftarı olduğunuz takım:takım tutmam (futbol bana uzak:)
8.- Yaşadıgı şehir / semt :kadıköy
9.- Hobileriniz:fotografçılık
10.- Kan Grubunuz: brh+

J

Josefsalvatini

Guest
Teşekkürler

Hangi servise gittiğinizi ogrenebilirmiyim

erman

New member

topkapı eresin ...

erman

New member

olmadı kia kore ye mail mi çekiyiim diye düşünmedim de diil ..sonuçta 40 tl verip araç alıyorsunuz daha ilk binlerinde çıtır çıtır öt
üyor :( bu arada siz o sorunların çabuk çözülebildiiini yazmışsınız umarım yonlendireceiniz yer faydalı olur ...teşekkürler ..

c@n

Super Moderator

Ökonsoldan gelen çıtırtı sesi, sileceklerin altında bulunan plastik aksamdan geliyor... benim bu sorunumu ümraniye Gül-Al da çözmüşlerdi... Ama belli bir km sonra tekrardan geliyor, bu durumda tekrar servise gidip müdahele ettiriyorsunuz...

erman

New member

bendeki çıtırtı sanırım aracın içinde göğsün takıldığı noktadan sanırım sağ köşeye doğru uzunca irdeledim tabi yanılmıyorsam ..yarın son bir kez daha topkapıya götüriim diyorum baktım olmuyor daha iyi olduğunu düşündüğ
ünüz bir servise götüriim ... kia ya mail geçsem bi sonuç öıkarmı diye merak da etmiyor değilim ..

zerogravity

New member
Camla torpidonun birleştiği yer kasise girince surtuyor ve ses yapıyor. Oraya çözüm sünger çekmek ancak oda aşağı düşüyor zamanla , wd40 sıkarsanız uzun süre ses yapmıyor tekrar başladığında yine sıkın, çözüm mü? Elbette hayır!

erman

New member

ed40 pas vs yağ çözücü diil mi ... acaba sürtünmeyi azaltıp sesimi engelliyor ...bana tuhaf gelen serise gitmeden önce bu sorunum olmamasıydı ...

berkural34

New member

Ses olarak aynı yerden ilk baslarda bende de ses vardı özellikle ilk iki viteste oluyordu sonra gecti şimdi de arka koltuğa biri oturunca özellikle sag arka , kasislerde garc gurc yay seslerine benzer sesler geliyor , arka koltuklar pek kullanılmadığı icin pek dikkatimi çekmemişti , kronik sorun mudur yoksa çözümü var mı ? Tesekkurler şimdiden
Not : araç suan 7300 km de , ben bu koltuk gacirdama seslerini 6000 de falan duymaya başladım 2 hafta önce falan

zerogravity

New member
Slikon spreyde deneyebilirsiniz;) koltuk ve torpido için gicirtilari keser...

erman

New member

benım sorunum vites sayılarıyla ilgili diil sanırım normal titresimle olan sesler ...arka koltuklar ilgili bi sorun yaamadım ama arkaların katlanma mekanizmaları maalesef biraz zayıf kalmış diye düşünüyorum ince ve stabil oturmamış bi mil var sola saga dans ettiklri oluyor ...

erman

New member

yarınki servis maeramdan sonra bakttım olmuyor bulduum tum spreyleri denetim artık :)

erman

New member

merhaba arkadaşlar dün akşam aracımı servisten aldım bahsetğim seslerçok sükür artık yok kianın en çok bu yanı iyi herhalde servis gerçekten çok ilgili ve olumlu yaklaşıyor ... ama bir gerçek varki bu kasa kialardan tamamen sessizliği beklememek gerek...ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim ...