ceed kumandadan cam kaldırma sunroof kapama ve ayna katlama

• Konbuyu başlatan Josefsalvatini
  • Başlangıç tarihi
J

Josefsalvatini

Guest
Ynt: ceed kumandadan cam kaldırma sunroof kapama ve ayna katlama

maslak sanayı bugra elektronık volkan
ısının ehlı sonderece bılgılı duzgun esnaftır
ayna modulu 150 tl
sunroff ve cam modulu desı alarmda yapıldı 250 tl

aliorala

New member
merhaba arkadaşlar,
bende biraz araştırma yaptım ben aynı zamanda açılsın istiyorum ve nette gezinirken aliexpres de gördüm 4 cam açma ve kapama adama yazdım sunroof da olabilir mi diye cevap bekliyorum. linki aşağıda veriyorum. herkez sunroof da açılıp kapansın diye adama yazarsa belki öle bi modül yapar bu çinliler. adamlar yarım saate istediğim model saati yapabilcek teknolojideler artık :D

Link : KIA CEED original car power window closer module automatic close & open 4 car windows intelligently Free & fast shipping on Aliexpress.com | Alibaba Group

firestarter84

New member
konuyu hortlatayım:

2 kapılı pro ceed yeni kasa için hiç bir yerde bulamadım, yok mudur bunun çaresi?

aynalar zaten kapanıyor bana sadece cam kaldırma lazım.

Bestgti80

New member
Eski 2005 megane hb dynamiqe model aracımda bile cam kaldırma ve sunroof kapama standart var idi . Cee'd premiumda yok aliexpresste cam modulu var kesmeden takıyorsun fakat onda sunroof kapama yok 38$sunroof a kablo çekmek lazım

Bestgti80

New member
bu adamla 2 aydır yazışıyorum adam mesajlarına doğru dürüst bakmıyor yada inglizce bilmiyor ilginç biri bilgine.

Bestgti80

New member
cam kapatma ve kumandadan açma modulü 36$ KIA CEED original car power window closer module automatic close & open 4 car windows intelligently Free & fast shipping on Aliexpress.com | Alibaba Group linki sol sürücükapsısındaki sokete takılıyor kesme falan yok soket çıkarılıp bu araya bağlanıyor.

Sunroof kapatma isesen basiti aracın kontrol girişi yanisigorta panosundaki sokete takıyorsun okadar buda 20$ i30 ile ceedaynı ve linki Hot sell in Turkish market Hyundai I30 sunroof closing module power closing car sunroof automatically Free shipping support on Aliexpress.com | Alibaba Group
toplamada 56$ dolar burada çok pahalıya satılıyor bilginize sipariş verin 1ay sonra ptt kargo getirir

firestarter84

New member
cam kapatma ve kumandadan açma modulü 36$ KIA CEED original car power window closer module automatic close & open 4 car windows intelligently Free & fast shipping on Aliexpress.com | Alibaba Group linki sol sürücükapsısındaki sokete takılıyor kesme falan yok soket çıkarılıp bu araya bağlanıyor.

Sunroof kapatma isesen basiti aracın kontrol girişi yanisigorta panosundaki sokete takıyorsun okadar buda 20$ i30 ile ceedaynı ve linki Hot sell in Turkish market Hyundai I30 sunroof closing module power closing car sunroof automatically Free shipping support on Aliexpress.com | Alibaba Group
toplamada 56$ dolar burada çok pahalıya satılıyor bilginize sipariş verin 1ay sonra ptt kargo getirir
ben bu adamla görüştüm, ne yazıkki 2 kapılı araca olmuyor, 4 kapılılara oluyor sadece...

Bestgti80

New member
bende 4 kapılı var :) sunroof için olur 2 kapılı için araştırman lazım .(i30 olarakta bak oda aynı)