Tsunami Dream
New member
Arkadaşlar, arabamı aldığımdan beri, direksiyonun sol yanında bulunan, farın yüksekliğini elektronik bir şekilde ayarlayan, 3 kademeli düğme dikkatimi çekiyordu. çünkü düğmeyi çevirdiğimde, farların oynadığını fark edemiyordum. ya da oynuyor ama zorlanıyor gibiydi. bende çok az oynuyordur, çıplak gözle anlaşılmıyordur diye çok üstelemedim. geçen babama yeni bir Venga aldık. Onun far ayarları 5 kademeli. onu denedim. düğmeyi her çevirişim de arabanın farlarının hareketini çıplak gözle görebildim. bunun üzerine hemen benim arabanın farlarını kontrol ettim ama onun kadar bariz bir oynama olmadığı gibi sanki bir zorlanma hatta bazen hiç oynamama söz konusu olduğunu tekrar farkettim. değişik geldi bana. hemen servise gösterdim. onlarda baktı far motoru bozuk heralde dediler bana. yeni far söylediler. yeni farlar geldi. sıfır far takıldı. onlarıda denedik, onlar da aynı. sonra oradaki herhangi bir ceed in farını denedik o da aynı. en sonunda şöyle afaki bir çözüm ortaya koydular yada koyduk
. galba mercek fardan olabilir dediler ki olabilir çünkü venga da mercek far yoktu. bende yenileri buhu yapar diye eski farlarımı yerine taktırdım. risk göze alamadım çünkü yeniler buhu yaparsa garantiden değişmez dediler. bende eski farlarımdan memnun olduğum için taktırmadım. Bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili beni aydınlatırsa sevinirim. çok uzun oldu beh..
bir çalışıyor bir çalışmıyor gibi sanki, yada geç cevap veriyor. ama oluyor neticede.