J
Josefsalvatini
Guest
yaklasık 6 ay önce aldığım ceed ile 15.000 km yolu devırdım
izlenımlerimi paylaşmak istedim
aslında araç eşimin ama çok beğendiğim için ben kullanıyorum
öncelikle iç mekan kalitesi tatminkar iç hacim beklenenin üzerinde koltuk döşemeleri daha iyi olabilirdi
kontrol butonları işlevsel ve ergonomik. bagaj hacmı sınıfını karsılıyor. ic donanımdaki eksikler ve eksiler
otomatık kararan ayna
yagmur ve far sensörü
bluetooth(ben çözdüm)
dış tasarım
tasarım makyajla beraber dimanikleşti ama opsiyon 17 secenegı lastiklerde olmalı
zayıf hatta cok zayıf boya kalınlıgı
genel olarak beklentileri karsılayan ve albenisi olan bir tasarımı var 2013 de yeni kasa ile daha şık olacaktır
motor
aslında en iyi yanı burası
1.6 crdi ve 128 bg 4 ileri at ile cok zayıflasada hala sınıfındakı bır cok aracın üzerinde performansı var
ara hızlanma cok guzel son hız 200 km bu benım gıbı takıntılı bırı ıcın kabus
vites gecıslerı tam otomatık olmasından dolayı mükemmel
herkesde olan şakırdama ses vs hepsi bende mevcut sıkıntı yok):
donanım
benım arac konsept guvenlık ve donanım olarak daha once eksık olarak belırttıklerıme ek kumandadan kapanmayan otomatık ayna (ama bunuda hallettım ) sınıfındakı bır cok arac ıle aynı donanımda kaldıkı fazlası olup daha ucuz olan bır arac
yakıt tukertım reel olarak
7.5 lt altında genel ortalamanın cıkması mumkun degıl sehır dısı sehır ıcı karması ve 15.000 km ıcın gecerlı
bakım malıyetı
bır cok emsalınden cok daha ucuz
begenmedıklerım
bır cok trim sesleri aslında trim sesı benı rahatsız etmez ama bende ilave olarak catırdama var kı arabama bınen arkadaslar bılır delı oluyoırum kapılardan gelıyor tek ama tek şıkayetım bu
ınsallah bır gun cozerler 6400 km den berı cozulemedı
ektra neler yapılabılır box veya yazılım şart + olarak sprint booster tavsıye ederım sb tek basına kandırmaca ama 2 li kombınasyon iyi olur (bu konu ile ilgili ayrı başlık açacagım)
tekrar kia yada ceed alırmıyım sorusuna gelince yeni modelin fiyat performansı en baglayıcı etken olur daha iyi ve az farkla başka arac alırım
servis degerlendırmesı
allahtan markalardakı gıbı aracın yanına gondermemezlık yapmıyorlar
eski usul devam bu benım için artı servisler ellerinden geleni yapsada yinede kalifiye eleman eksik günümüz şartlarında her sektörde olduğu gibi
uzun yolda rahat günübirlik çanakkale ve ankara yaptım 2 saat kalıp döndüm yolda hiç durmadım şikayetim yok
aklıma geldikçe eklerim.......
izlenımlerimi paylaşmak istedim
aslında araç eşimin ama çok beğendiğim için ben kullanıyorum
öncelikle iç mekan kalitesi tatminkar iç hacim beklenenin üzerinde koltuk döşemeleri daha iyi olabilirdi
otomatık kararan ayna
yagmur ve far sensörü
bluetooth(ben çözdüm)
dış tasarım
tasarım makyajla beraber dimanikleşti ama opsiyon 17 secenegı lastiklerde olmalı
zayıf hatta cok zayıf boya kalınlıgı
genel olarak beklentileri karsılayan ve albenisi olan bir tasarımı var 2013 de yeni kasa ile daha şık olacaktır
motor
aslında en iyi yanı burası
1.6 crdi ve 128 bg 4 ileri at ile cok zayıflasada hala sınıfındakı bır cok aracın üzerinde performansı var
ara hızlanma cok guzel son hız 200 km bu benım gıbı takıntılı bırı ıcın kabus
vites gecıslerı tam otomatık olmasından dolayı mükemmel
herkesde olan şakırdama ses vs hepsi bende mevcut sıkıntı yok):
donanım
benım arac konsept guvenlık ve donanım olarak daha once eksık olarak belırttıklerıme ek kumandadan kapanmayan otomatık ayna (ama bunuda hallettım ) sınıfındakı bır cok arac ıle aynı donanımda kaldıkı fazlası olup daha ucuz olan bır arac
yakıt tukertım reel olarak
7.5 lt altında genel ortalamanın cıkması mumkun degıl sehır dısı sehır ıcı karması ve 15.000 km ıcın gecerlı
bakım malıyetı
bır cok emsalınden cok daha ucuz
begenmedıklerım
bır cok trim sesleri aslında trim sesı benı rahatsız etmez ama bende ilave olarak catırdama var kı arabama bınen arkadaslar bılır delı oluyoırum kapılardan gelıyor tek ama tek şıkayetım bu
ektra neler yapılabılır box veya yazılım şart + olarak sprint booster tavsıye ederım sb tek basına kandırmaca ama 2 li kombınasyon iyi olur (bu konu ile ilgili ayrı başlık açacagım)
tekrar kia yada ceed alırmıyım sorusuna gelince yeni modelin fiyat performansı en baglayıcı etken olur daha iyi ve az farkla başka arac alırım
servis degerlendırmesı
allahtan markalardakı gıbı aracın yanına gondermemezlık yapmıyorlar
eski usul devam bu benım için artı servisler ellerinden geleni yapsada yinede kalifiye eleman eksik günümüz şartlarında her sektörde olduğu gibi
uzun yolda rahat günübirlik çanakkale ve ankara yaptım 2 saat kalıp döndüm yolda hiç durmadım şikayetim yok
aklıma geldikçe eklerim.......