Şu anki aracınız galiba astra j kasa. Bende sw araç arayışında kia consept pkus sw ile astra j sport tourer arasında kaldım. 60-65 bin TL arası alabileceğim en iyi iki sw araç galiba. Siz iki aracı da kullanmış birisi olarak hangisini tavsiye edersiniz. Araştırmalarım sunucu kia da daha fazla konfor ve donanım varken opel de daha iyi yol tutuş ve motor gücü var. İki araç da da 1.6 dizel bakıyorumDaha 10 günlüktü araba Antalya'ya giderken öndeki TIR'dan kocaman bir buz parçası düştü önüme. 90-100 arası hızdaydım ve swerve'de (slalomda ani direksiyon manevrası) kaydırma yapmamıştı. O gün zaten güvenlik sınavını geçti benim için ama daha sonra iki ani fren durumunda da hayatımızı kurtardığı için artık benzinli otomatik çok yakıyor demeden biniyorum. 31000 km sıfırlanmamış ortalaması 8.3 litre.
Şu anki aracınız galiba astra j kasa. Bende sw araç arayışında kia consept pkus sw ile astra j sport tourer arasında kaldım. 60-65 bin TL arası alabileceğim en iyi iki sw araç galiba. Siz iki aracı da kullanmış birisi olarak hangisini tavsiye edersiniz. Araştırmalarım sunucu kia da daha fazla konfor ve donanım varken opel de daha iyi yol tutuş ve motor gücü var. İki araç da da 1.6 dizel bakıyorum
Dark Evo P60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@inimicus Senin bir önceki ceed dizel otomatikti. Bu turbo benzinli otomatik. Dizel otomatiğin ortalaması neydi? Oda tahmin yürütyorum, zun vadede 7,5 lt falandır herhalde. Eğer öyleyse neredeyse fark yok gibi![]()