Ceed consept plus ön kaput boyatma

omurcengz

New member
arkadaşlar merhaba..

ben 2013 model metalik gri ceed consept plus sahibiyim. aracımı alırken ön kaput koruma filmi yaptıracaktım ha bugün ha yarın derken 8 ay geçmiş üstünden:) geçenlerde ayvalıga gidip geldigimde aracımın ön tamponu ve ön kaputta taş izlerini fark ettim. şimdi aracımın ön tampon ve kaputunu boyatmak istiyorum komple, renk farkı yaratmayacak şekilde bunun boyasını yapacak tavsiye edebileceginiz bir yer varmıdır istanbul anadoluda? teşekkür ederim.

rayen

Super Moderator
Taş izlerinden dolayı boya yaptırmak Türkiye şartlarında hiç mantıklı değil. Aracınız kaza yapmış muamelesi ğörecek. Yine de siz bilirsiniz ama ben olsam taş izlerini rötuş ile kapatırdım.

omurcengz

New member
biliyorum abi kazalı boyalı diye bir ton tantana yapacak millet satarken ama artık milleti düşünmek istemiyorum benim gözüme güzel gözüksün yeter. ve zaten türkiye şartlarında kaza boya olmasada can sıkacak bi kulp buluyorlar. full orjinal çiziksiz dobloma komple boyalı diyen amcalar gibi:)

rayen

Super Moderator
Bir miktar Zararı göze alabiliyorsan o zaman keyfine bak :)

omurcengz

New member
sagol abi:) bide rengi tutturabilecek bir yer bulabilsem...

dante

New member
Bu konu benimde aklımı kurcalamıştı ama oyle bırakmaya karar verdim. Rötüşlar da ilk boya koruma da çıkıyor özellikle su bazlı boya ile yapılıyorsa. Bence yaşanmışlık ve orijinallik katıyor taş izleri arabaya iyi yönünden bakmak zorunda olan bizler için. Yollar malum gene olması muhtemel durumlar. İlle de yaptırcam diyorsan ben Auto-King derdim.

omurcengz

New member
önceki aracım honda civic'e auto king de rötüş yaptırdım sanki ojeyle yapmışlar gibi berbat bi görüntü oldu. allah kısmet ederse 4-5 sene daha benimle olacagı için aracım yaptırayım diyorum. her pazar yıkadıktan sonra içim burkulmasın o izleri gördükçe...

Berkan

New member
gözüne nasıl güzel geliyorsa öyle devam et milletin dedigine kalacaksak yanarız kanıtlamak için resim cek boyadan once hatta video çek gosterirsin aha bu diye :) ilanlardaki gibi keyfe keder yok saksı düştü kıl yün olmadıgı anlasılır.

ama aracın gümüş gri ise(benimkindede g.gri ilerleyen senelerde aynısı olur muhtemelen) ton tutturmaları cok cok ugrastırıcı ve zor oluyo hakkıyla özen göstererek yapıcak yeri bulman lazım bunun içinde paradan kacmaman lazım (atıyorm 500 ede komple arac boyayan var 5binede )yoksa aracın kafası baska devamı baska ton olur felaket sırıtıyor ve belli oluyor gride.

omurcengz

New member
O tonu tutturacak birini bulmak şart yoksa bide komple boyamak zorunda kalırız:) bana önerebilecegi bir yer yokmu kimsenin??

Berkan

New member
maslak sanayinde var aslında ama hani eli yüzü düzgün boyacı 1 se o 5 alır oyle degisik bir adam :). en son girdigimde icerde kaskodan gelmiş sedefli beyaza aston martin rapide boyuyodu :D

Berkan

New member
tam adamı o işte:) bi bakmak lazım.

ozaman git bir konuş maslak sanayinde 2kısımın en üst sokagı (powershop - dr.ecu nun oldugu sokagı biliyosan orası yada kime sorsan gosterir) solunda kalıcak sekilde gidince en son dükkanlardan biri boyacı anlarsn zaten Aziz adı onuda kimse sorsan gosterir.

omurcengz

New member
tamam ben önümüzdeki hafta bi gideyim oraya. çok teşekkür ederim..