Cee'd 2011 kilit sorunu hk

Arkadaşlar araç ile ilerlediğinizde kapılar otomatik kilitleniyor ve stop edip anahtarı çıkartığınızda kapılar açıyor ya....

bazen benim araçta anahtarı çıkarttığımda kapıların kilidini açmıyor ve merkezi kilitleme düğmesinden açıyorum bu defada araçtan çıktığımda uzaktan kumanda kapıları kilitlemiyor.

benim tahminim kontaktan kaynaklanan bir sorun.....

2-3 hafta sonra bakıma gideceğim o zaman serviste baktırırım ama böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

arda-buse

New member
Ayni sorun bendede var ay sonu bakimda bende bu soruyu servise soracaktim

omurkadir

New member
Abi var böyle bir sıkıntı kontak tam kapanmıyor sorun bu.ben alıştığım için anlıyorum kapanmadigini sesi bile farklı çıkıyor. :) tekrar ac kapa yapiyorum bir kez çevirip düzeliyor. Bakımda söyleyeyin bakalım çözüm var mı..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Emre Akçay

New member
Benim de hızlandıktan sonra kapılar kilitlenmiyor. Sorun nedir bilmiyorum.

bmx

New member
Bendede yeni başladı Benim kapı açılıyor ama inip kapıyı kapattıktan sonra
uzaktan kumanda kapıyı kitlemiyor bende kontağa takıyorum.Açıp kapatıyorum sonra çalışıyor
pilden diye düşünmüştüm

berkural34

New member
Bende daha olmadi boylebir sorun gerci ama yedek anahtarla denediniz mi ? Sorunun anahtardan mi yoksa aractan mi kaynaklandigini bulabilirsiniz belki .

Bende daha olmadi boylebir sorun gerci ama yedek anahtarla denediniz mi ? Sorunun anahtardan mi yoksa aractan mi kaynaklandigini bulabilirsiniz belki .
anahtardan değil anahtarın biri bende biri eşimin çantasında iki anahtarla da sürekli kullanıyoruz. İkisinde de aynı problemi yapıyor.

hayme

New member
varmı servise sorup çözüm bulan?

ben bayramdan sonra bakıma gideceğim o zaman soracağım

fagar

New member
Benim aracımda da şoför kapısının açık olduğu uyarısı ekranda çıkmıyor. tabi anahtarı çıkardığımda da farlar sönmüyor. servise götüreceğim. servise gitmeden çözümü varsa yazarsanız sevinirim.

Benim aracımda da şoför kapısının açık olduğu uyarısı ekranda çıkmıyor. tabi anahtarı çıkardığımda da farlar sönmüyor. servise götüreceğim. servise gitmeden çözümü varsa yazarsanız sevinirim.

konu bizimkinden farklı ama daha önce forumda böyle bir sorun duymamıştım.

Hazır konu hortlamışken serviste sorunu anlattım

Whürth sprey sıktılar sorun kalmadın o günden sonra bir daha hiç yapmadı.

müziksiyen

New member
Sorun kontaktan arkadaslar. Servise sordum kontak kapanirken tik diye ses gelmesi lazim yani yerine oturmasi lazim. Eger anahtari cevirirken tik diye ses gelmiyorsa kertik tam oturmuyor o zaman da arac kapanmadi diye algiliyor kilitleyince de olmuyor. Cozumu komple kontagi sokup parcalari yaglayip tekrar takmakmis. Ama ben gerek duymadim. Anahtari takip bi daha cevirip kapatinca sorun cozuluyor ya da direksiyona vurunca oturuyor :) Servis aynen bunu dedi tekirdag da.