Sakarya otoban. Sürekli değil, deneme yapmak için çıktım.hangi yol burası, ayrıca nekadar süre bu hızda gittin abi?
gidiyor gidiyor sıkıntı olmaz. ben 5-10 dk arası 200'e ayarladım hız sabitleyici öyle gittim, sonrada kendine gel Berkan diyip 170 180 lerden devam ettimhangi yol burası, ayrıca nekadar süre bu hızda gittin abi?
200 ü görmek istiyorsan Kınalı'ya gel Yalçın yakın sanai30 çok hantal görünüyor sanki basmıyor yada çok yavaş kalmış anlayamadım, ses gürültü konusunda benim araçtaki sesde bunun kadar az bilgin olsun @slhyldz , @Berkan gider elbette ben yazılımı gözeterek soruyorum aslında face dede sordum bu soruyu çünkü birkaç arkadaş turbo patlatmış genelde yanıtlar dipgaz gittim oluyor, yazılım olmasada turbo patlatan vardı misal kuzenim i30 la yine dip gaz gitmiş yazılım yoktu oda patlatmış, sadece istatistik olsun diye merak ediyorum hepsi bu, birde 200 ve üzeri gidilecek yolları öğreniyorum bu vesile ile, edirne yoluna çıkınca bir kere denk gelmiştim ayrıca bursa otobanındada 200 ve üzerini görmüştüm fakat şu sıra banamı denk geliyor bilemiyorum fakat yollar çok aşırı yoğun basacaksın bastığına değmiyor be arkadaş![]()
3.köprü yoluna cık [MENTION=10]yalcin[/MENTION] hadımköyden bağlanabilirsin, (taya kadın yoluda bilinir) ordan kemerburgaza kadar ver allah ver@pepe haftasonu vize ye gittik zaten kınalıdan çıkışa kadar otobandaydımda yok abi kalabalık yollar ya bana müsait olacak yoksa o hızlara çıkmam yani
Yalçın ben 220 yi gördüm. Ayrıca gaz pedalının sonuna kadar basmadım herhalde, öyle hatırlıyorum. Turbo neden patlasın onuda anlamadım. Gerededen Pendiğe 2 saatte geldim. Yaklaşık 280 km. Yani 160 ve üzeri geldim hep.200 ve üzeride max. 4-5 defa çıktım. Bütün bunlarıda 9 saatlik yolculuğumun son iki saatinde yaptım. Ses olayına gelince bizim araçlar, yeni kasa i30 veya ceed ten imkansız daha sessiz olamaz.Son olarak Ankara'dan gelirken basılcak çok yer vardı. Kısa denemeler yapabilirdin....
O yolda çok hafriyat kamyonu var... Ayrıca geniş ama virajlı yollar top speed için yeterli düzlük yok...Sadece çatalcadan bağlanırsan eğer viraj almadan uzunca süre gidiyorsun ama o da yukarı meyilli3.köprü yoluna cık @yalcin hadımköyden bağlanabilirsin, (taya kadın yoluda bilinir) ordan kemerburgaza kadar ver allah ver200 değil araba gitse 500 görürsün. köküne köküne basıp arabayı tak diye stop falan ettiyse soguk soguk gazladıysa gibi etmenler turbonun katilleri dikkat etmek şart tabi aynı zamanda yazılımı yapanında dikkati şart. sonuc olarak mekanik bir yapı var, yazılımda sonrada yapılan uygulama oldugu için boyle durumlar olabilir önlemi almak ve bilincli kullanmak bizim elimizde nede olsa
O yolda çok hafriyat kamyonu var... Ayrıca geniş ama virajlı yollar top speed için yeterli düzlük yok...Sadece çatalcadan bağlanırsan eğer viraj almadan uzunca süre gidiyorsun ama o da yukarı meyilli