Sunroof da kapaniyor...megane dan sonra aradıgım tek esksiklikolursa cok güzel olur,hele bide sunroofta kapanıorsa tadından yenmez
![]()
Modül geldi Bülent abi, isterseniz bunu ben takayım ikinciyi sana takarız, uzun sürebilir çünki. Ama yok beklerim diyosan hafta içi benim garajda takabiliriz.hasan bekliyoruz
montaj yaparken haber ver bizde geliriz...
Abi nasıl takıcaksın ki? Hangi modülden aldın? Cenmax'ın felan uymuyor yani. Kendileri de söylüyor bunu.Modül geldi Bülent abi, isterseniz bunu ben takayım ikinciyi sana takarız, uzun sürebilir çünki. Ama yok beklerim diyosan hafta içi benim garajda takabiliriz.
cenmax ın ki indirmede varsa uymaz, benim aldığım basit linkini yukarıda paylaştım, direkt motora elektrik vericek uymama durumu zor yani. Ayrıca Yusuf Abide taktırmıştı daha önce.Abi nasıl takıcaksın ki? Hangi modülden aldın? Cenmax'ın felan uymuyor yani. Kendileri de söylüyor bunu.
tamam hasan sen programını bozma takarken haber ver müsait olursam gelirim gelemezsem sen tak ikinciyi benim arabaya takarız.Modül geldi Bülent abi, isterseniz bunu ben takayım ikinciyi sana takarız, uzun sürebilir çünki. Ama yok beklerim diyosan hafta içi benim garajda takabiliriz.
Cenmax'da indirme yok abi. Yine uymuyor. Yusuf abi DESİ'de taktırmıştı. Farklı bir modül sanırım.cenmax ın ki indirmede varsa uymaz, benim aldığım basit linkini yukarıda paylaştım, direkt motora elektrik vericek uymama durumu zor yani. Ayrıca Yusuf Abide taktırmıştı daha önce.
ben de isterim nerden temin ediyoruztamam hasan sen programını bozma takarken haber ver müsait olursam gelirim gelemezsem sen tak ikinciyi benim arabaya takarız.
ömer bey daha önce size sormuştum benim araca olacağını söylemiştiniz şimdi gördüm ceedlere uymuyo diyorsunuz? (aracım 2012 ceed sw 1.6 crdi motion benim araçta tek tuşla kaldırma özelliği yok)Camlar tek tusla kaldırma ozellıgı oldugundan bu araclara yanı ceedlere sıstem acısından uyum sağlamıyor. sportage sorentoya oluyor.
@omurkadir ikinci sayfanın başında link var hasan almış takacak bizede haber verir bizde alıp hep beraber takarız...
hepsiburdadan aldım linktekinden daha ucuzu vardı BT diye bi marka 21 tlben de isterim nerden temin ediyoruz![]()