yalcin
New member
önler inmiş, arka pek öyle değil gibi ilk görüntü stock gibi geldi??
Araba yolda giderken daha basık duruyo ama sana yüksek geldiyse eibach'tan bişey bekleme, gerçi sen eibach'tan yine de bişey bekleme![]()
Yalçın, 2010 ceedime yaptırmıştım çok da güzel olmuştu, hatta internette dolanıyor benim o aracın fotoları, bi ara siz de koymuştunuz buralarda bi başlığa benim aracı. lakin bu tampon ilaveleri olur olmaz yerlerde sürtme yapıyor, o yüzden düşünmüyorum. bizim bu yeni modellerin tamponları zaten uzatmalı gibi, görseli iyi, yeniden bir ek yapıldığında sanki biraz daha abartılı (Kaba) olur bence, tabiki zevk ve düşünceler farklı olabilir.@fenci abi yan etekler yakışmış ama ön tamponada dokunmak lazım şimdi, varmı planın?
spoiler ben pek düşünmüyorum ama olursa daha devasa birşey hayalimde..
Yalçın karar senin ama. Dizelde iyi bir ses alamayacağın gün gibi ortada, Boşuna deldirme derim. Memnun kalmaman halinde deliğe kaynak yaptırmak zorundasın, Bu da ilk bir yılda kaynak yerinden egzozun çürümesine sebep olur. naçizane görüşümdür, Yinede Karar ve tercih senin.haftasonu egzozu deldirmeyi düşünüyorum bakalım sesde nasıl bir değişiklik olacak ? yada ses hiç değişecekmi ?