bloff off takmak

alperky5054

New member
Merhaba arkadaslar bisey sorcam size aranizda bilenler vardir.
Gecmisde sorulan sorulari okudum ve cevablarina baktim. Proceedgt yr blow of takmayi Dusunuyomus arkdsimizin birisi yorumda ise sunu okudum araclarimizda elektronik dumpwalve oldugu icin hortumun brisi hava filtresi ne gidiyims kor tipa takildiginda tisssesi veriomus bilgisi olan yazabilir mi hatta bu yoruma selman amac abi yazmis di (sam) dizellerde boyle bisi varmi

ceronimo1978

New member
Maslak sanayide bu isi yapabilecegin yerler var kumandasiyla istedigin zaman aktif hale getirebiliyorsun

rayen

Super Moderator
Söküp gidersen, gitmez. :)

rayen

Super Moderator
0 zaman onu görmeyecek servise gidilecek. Bu da belli bir samimiyeti gerektirir. :)

yalcin

New member
[MENTION=2066]alperky5054[/MENTION] blow-off taktırdınız mı? en son öğrendiğim kadarıyla turbocharger olmadığı için bir manası olmuyormuş, fısss sesi vermiyormuş daha doğrusu takılır elbette ama fıssss sesi önemli tabii:))

Konuyu hortlatmak gibi olmasında. Hocam ben kime sorduysam kapama açma yok diyolar. Özelden yada burdan yaptırabileceğimiz bi yer söylermisiniz. Maslak demişsinizde. Bide normal periyodik bakımlarda blow off'u görüpte "Bu adam bunu takmış çıkartın bunu garantiden" diyeceklerini pek zannetmiyorum. Diğer türlü bi ağrızada söküp götürmek gereklidir daha iyidir bence.

ceronimo1978

New member
Cihad kesin olarak motor garanti disi kaliyor. Istedigin servise sor eminim.

BerkayKRC

Moderator
Need for speed underground ile birlikte hayatımıza giriş yapan blow off :D Artık doblolara bile takıldığı için tercih sebebi değil :D Ki zaten 1600cc motorda ne kadar sıkışacakta ömürü gidecek fındık kadar turbonun :cool:

yalcin

New member
bende videolarda gördüm biraz, dediğin gibi önüne gelen takmış çok komikde duruyor öyle böyle değil bir megana videosu çıkıyor amman allah ım akıllara zarar : ))

Need for speed underground ile birlikte hayatımıza giriş yapan blow off :D Artık doblolara bile takıldığı için tercih sebebi değil :D Ki zaten 1600cc motorda ne kadar sıkışacakta ömürü gidecek fındık kadar turbonun :cool:

Hocam illaki bi şekilde garanti dışı kalıyodur ancak servisi arayıp sorunca zaten direk garanti dışı kaldığını söylüyorlar. ama diğer türlü bakımı felan olsun incik boncuğuna bakmadıkları için umursamıyolar.

Cihad kesin olarak motor garanti disi kaliyor. Istedigin servise sor eminim.

Bu konuda katılıyorum. +:D
Önüne gelen normal blow bile olmayan elektronikleri takıp geziyo ve buda gülünç bi olay.

ceronimo1978

New member
Intercooler hortumun deliniyor gaz pedalinin altina tetikleyici konuyor tesisat cekiliyor iceriye dugme konuyor ve en onemlisi fren vakum hortumuna t dirsek cekiliyor ki en sakati bu blow vakum yaparken fren pedali tepki vermiyor anlik da olsa riskli. Tum bu degisiklikleri gorupte umursamayan servis varsa bilelim

Hocam şahsen yetkili servislerin (Hepsi için) araçlarla yakından ilglilendiklerini düşünmüyorum.

Intercooler hortumun deliniyor gaz pedalinin altina tetikleyici konuyor tesisat cekiliyor iceriye dugme konuyor ve en onemlisi fren vakum hortumuna t dirsek cekiliyor ki en sakati bu blow vakum yaparken fren pedali tepki vermiyor anlik da olsa riskli. Tum bu degisiklikleri gorupte umursamayan servis varsa bilelim

ErkanKASIM

New member
Erkan GT deki tıss sesi nasıl?
Fena değil ama çok belirgin değil , ara gazlamalarda binalar arasındaki egzoz sesi yankısı çok güZel tünelde felan , tabi camınız açık olması lazım sesi duymanız için arabanın içinde okadar belirgin değil