Birkaç sorum olacaktı..

shellci

New member
Merhabalar;

Öncelikle forumda arama yaptım ama doyurucu bir bilgiye ulaşamadım o yüzden konu açıyorum..
Yeni kasa manuel ceed concept ile önümüzdeki ay 1 senemize giriyoruz. 18.000km de araç.
genel olarak memnunum ama 2 konuda sıkıntım var.
1_aracın kalkışlarından hiç memnun değilim bu yüzden powerbox almayı (racechip?) düşünüyorum. alan kullanan varmı? memnun mu? hissedilir değişiklikler oluyor mu?

2_afedersiniz ama k..kırık puntoda bile anahtardan camları açıp kapatabiliyorlar. bizde hala böyle bir özellik mümkün değil mi?

berkan1981

New member
Birinci sorunun cevabi chip uygulamasindansa yazilimla bu sıkıntı ortadan kalkiyor ...

c@n

Super Moderator
1. Sorununi yazilim cozer.. ikinci sorunun ise de moduller var onlar ile bunu yapabilirsiniz..

TeamPASAOGLU

Snaan

New member
yazılım işini bu forumda çok iyi bilen abilerimiz var. onlardan yardım alabilirsin. ben de aynı aracı kullanıyorum bana göre iyi geliyor ama herkesin beklentileri farklı olabilir.

camları kapama işi de yazılımsal bir mevzu. aracımızda 4 camın da otomatiği var. bence servise gidip bu konuda yazılım istemek lazım. onlar kiayla temasa geçip hallederler.

34karantina34

New member
2.sorunuzuda aracımızda kumandadan cam açma ve kapamayı sağlamak için comfort denen birşey var bizim araçlarda bu olmadığından garantiyi bozmadan bu özellik yapılamıyor yaptırılmak istenirse yapıyorlar ama kablo kesmek gerektiği için aracın garantisi sıkıntıya giriyor bilginize..