ceronimo1978
New member
Ok saol. Bende dusunuyorum ama hep konfor yuzunden cekiniyorum takmasi etmesi 600 u bulucak gibi
Eğer baya düşşün dersen h&r ama çok serttir, orta düşşün az konfor kaybı olsun dersende eibachabi yenı kasa ceedlere ne önerirsin?
sağolkardeşim diyorum virajlara girdimmi araç atmasın sakata gelmeyelım hırçın girdiğim oluyor. peki budurumda hangisi h&r mi eibach mi?Eğer baya düşşün dersen h&r ama çok serttir, orta düşşün az konfor kaybı olsun dersende eibach
Bence her turlu eibach... Ben hir kere hr kullandim hic memnun kalmadim.. eibach hem cok basmiyor arabayi ama viraji da cok iyi oldu arabanin... Bugun istanbul parka gittim yarisi seyretmeye alet otobanda cok iyi oldu... Virajlarda araba kopmuyor...sağolkardeşim diyorum virajlara girdimmi araç atmasın sakata gelmeyelım hırçın girdiğim oluyor. peki budurumda hangisi h&r mi eibach mi?
Lipi ben bir arkadastan aldim, elinde var mi bilmiyorum.. facebook ta megane 3 garage diye bir grup var oraya uye olup Tunca Sener e mesah atarsan sana yardimci olur...Cok guzel olmus hocamda bende senin ön liplerden ariyordum nerede bulabilirim ?
Soner bey takılan sert spor yaydan sonra araç atıyorsa emin olun stock haliyle çok daha önceden atar.Ben Eibach kullanıyorum,arkadaşlarım beni tanıdığı için h&r'den çok çabuk şikayet edeceğimi söylediler.H&r'nin takıldığı 5cm'lik bir aracı kullandım gerçekten en ufak kasis bile mide bulandırmaya yetiyor ve darbeyi oldukça hissediyorsunuz,benim bütün keyfim kaçmıştı ancak herkesin zevki farklı elbet,bu sertlik ve zıplamayı seven çok insan gördümsağolkardeşim diyorum virajlara girdimmi araç atmasın sakata gelmeyelım hırçın girdiğim oluyor. peki budurumda hangisi h&r mi eibach mi?
Sende mi brutus...Aaaa çok ayıp. Sana 10 gün kamu spotu izleme cezası veriyorum.![]()