c@n
Super Moderator
Basliktan da anlasilacagi gibi ilk renault denemem olan BD 4940...
Arac 2011 model 1.5 dci 110 hp edc privilege.. araci kendime yeni yil hediyesi olarak 31.12.2013 tarihinde aldim...
Arabamin ilk gunu...

Ilk islem yerli modellerde aktif olmayan gunduz farlarinin aktif edilmesi oldu..

Sonra hic begenmedigim 16 jantlardan kurtulduk....
bir jant bir arabaya bu kadar yakismazdi.. simdi cok daha guzel oldu.. jant arabayi cok degistiriyor.. orjinali seven biri oldugum icin tercihimi orjinal fluence jantindan yana kullandim...

Benden onceki sahibinin yaptirmis oldugu ve cok koyu olan cam filmlerinden de kurtulduk..

Ve bugun aracin biraz kozmetigi ile oynamaya karar verdim... aklimda olan bir kac folyo uygulamasini bugun yaptirdim...
Icerde bulunan sozde ahsap gorunum yerini matt azur maviye birakti..

Aynalarimizda matt azur mavi oldu, ve on izgara ve tampon aldi da matt gul kurusu oldu...

APP'ler takildi...

Aracin muayenesi yapildi.. far ayarlarlarimiz bozukmus onu ogrendik...
o kadar da serviste ayarlattik...

Son olarak lip montaji yapildi.. ve aracin gorselligi ile ilgili islenler bitmis oldu..
yay haric..

Bugunude temizlik gunu yaptim.. ilk once arac yikandi sonra hizli cila uygulandi...

Sonuc ve aracin son hali...

TeamPASAOGLU
Arac 2011 model 1.5 dci 110 hp edc privilege.. araci kendime yeni yil hediyesi olarak 31.12.2013 tarihinde aldim...
Arabamin ilk gunu...

Ilk islem yerli modellerde aktif olmayan gunduz farlarinin aktif edilmesi oldu..

Sonra hic begenmedigim 16 jantlardan kurtulduk....

Benden onceki sahibinin yaptirmis oldugu ve cok koyu olan cam filmlerinden de kurtulduk..

Ve bugun aracin biraz kozmetigi ile oynamaya karar verdim... aklimda olan bir kac folyo uygulamasini bugun yaptirdim...
Icerde bulunan sozde ahsap gorunum yerini matt azur maviye birakti..

Aynalarimizda matt azur mavi oldu, ve on izgara ve tampon aldi da matt gul kurusu oldu...

APP'ler takildi...

Aracin muayenesi yapildi.. far ayarlarlarimiz bozukmus onu ogrendik...

Son olarak lip montaji yapildi.. ve aracin gorselligi ile ilgili islenler bitmis oldu..

Bugunude temizlik gunu yaptim.. ilk once arac yikandi sonra hizli cila uygulandi...

Sonuc ve aracin son hali...

TeamPASAOGLU