Bana müsade

rayen

Super Moderator
05.10.2011 tarihinde Ali’nin beni buraya davet etmesinden bu yana buradayım. Çok şükür bu süre içerisinde ne birini kırdım, ne de biri beni kırdı. Forumdan bir çok arkadaşla yüzyüze görüşme şansımız da oldu, dostluklar kurduk. Başka forumlarda yaşadığım çatışmaların hiç birini burada yaşamadım. Bu da forumdaşlarımızın hoşgörülü ve birbirine saygılı davranışlarından kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla forumdan yana herhangi bir şikayetim, foruma karşı bir eleştirim yok. Yine de, farkında olmadan incittiğim, saygılı davranmak adına tepki görmediğim birileri varsa onlarda haklarını helal etsinler. Belki arada sırada yine uğrarım, ayağımı tamamen keseceğim anlamında bir veda konuşması yapmıyorum. :)

Şimdi gelelim asıl konuya. 2010’da bir cee’d sw almışım, yetmemiş 2012’de bir de proceed almışım. İnterneti kullanan bir çok kişi gibi aldığım araçlarla ilgili olarak nasıl daha fazla bilgi sahibi olurum, aracımla ilgili nasıl paylaşımda bulunurum diye forum sitelerine üye olmuşum. En fazla da buraya takılmışım. Doğal olarak Kia markasıyla hem duygusal , hem de maddi bağ kurmuşum. Buradaki maddi bağ sadece benim ödeme yapmamla kurulmuştur. Kimse yanlış anlamasın. :)

Her yerde Kia’nın gönüllü tanımtıcısı olmuşum. Ancak, bu süre içerisinde Kia’nın hiç umrunda olmadığımızı da gözlemlemiş oldum. Örneğin; bir.mann arkadaşımıza verilen bir yanıtta forum sitelerinde yazılanları dikkate almayın denilmiş, yanıt veren kişinin de isminin sildirilmesi yoluna gidilmiştir. Kurumsal bir firmanın yetkilisinin isminin bir internet sitesinde yer almasının sakıncası nedir? Bu sorunun yanıtını bulabilmiş değilim. Doğal olarak bu onların takdiridir. Ama ben gerekli çıkarımlarımı yaptım. Demek ki, Kia için bu forumun bir önemi yok. Bu nedenle artık Kia’nın gönüllü tanıtımcılığını hiçbir ortamda yapmayacağım. Benim sokaktaki Cee’d kullanıcısından farkım ne? Hiç. Sadece bir Cee’d gönüllüsünün kurduğu sitede yazmak, görüş paylaşmak. Oysa bu site sayesinde millet fikrini değiştiriyor, Cee’d alıyor, almaya yakın duruyor, aldıysa gelip katkıda bulunuyor. Dolayısıyla belki Kia’nın bir çuval para harcayarak yaptığı reklamlardan daha etkili bir rol oynuyor.

Ben burada tüm düşüncelerimi, eleştirilerimi yazmaya kalksam inanın siz okumaktan sıkılırsınız, ben de sinir sistemimi altüst ederim. Bu nedenle nispeten uzun olan yazımı kısa kesiyorum. Bundan sonra Kia’yla olan ilişkilerimi bir kulüp üyesi olarak değil, sokaktaki bir Cee’d kullanıcısı olarak sürdüreceğim. Tüketici olarak bana değer vermeyen bir firmanın yaptıklarına sırf kulüp üyesi olduğum için nezaket çerçevesinde davranmayacağım. Hasbelkader Kia yetkilileri bunu okurlarsa çok da umrumuzdaydı diyebilirler. Ama bilsinler ki, ben bunları onlara hitaben yazmıyorum. Sadece burada paylaşım yapanların, burayı ziyaret edenlerin dikkatine sunuyorum. Ben tüketici olmaktan kaynaklanan yasal haklarımı zaten sonuna kadar kullanırım.
Bu kadar laftan sonra ben yine Cee’d kullanmaya ve almaya devam edeceğim. Ben Cee’d seviyorum, Çelik Motor’u değil. :)

Sonuç olarak, benim il temcilciliğimde düşmüş bulunuyor. Ali’den ricam bir iyilik yapsın ismimin altında yazanı kaldırsın. Zaten fiili olarak bu görevi yerine getiremeyeceğim netleşmiştir. Bir iki gün daha olumlu ya da olumsuz görüşleri takip etmek için buradayım. Daha sonra benimle iletişime geçmek isteyen olursa beni internette zaten bulabilir.
Hepiniz mutlu kalın, sevgiyle kalın. Cee’d amaç değil, araçtır.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Bana müsade

05.10.2011 tarihinde Ali’nin beni buraya davet etmesinden bu yana buradayım. Çok şükür bu süre içerisinde ne birini kırdım, ne de biri beni kırdı. Forumdan bir çok arkadaşla yüzyüze görüşme şansımız da oldu, dostluklar kurduk. Başka forumlarda yaşadığım çatışmaların hiç birini burada yaşamadım. Bu da forumdaşlarımızın hoşgörülü ve birbirine saygılı davranışlarından kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla forumdan yana herhangi bir şikayetim, foruma karşı bir eleştirim yok. Yine de, farkında olmadan incittiğim, saygılı davranmak adına tepki görmediğim birileri varsa onlarda haklarını helal etsinler. Belki arada sırada yine uğrarım, ayağımı tamamen keseceğim anlamında bir veda konuşması yapmıyorum. :)

Şimdi gelelim asıl konuya. 2010’da bir cee’d sw almışım, yetmemiş 2012’de bir de proceed almışım. İnterneti kullanan bir çok kişi gibi aldığım araçlarla ilgili olarak nasıl daha fazla bilgi sahibi olurum, aracımla ilgili nasıl paylaşımda bulunurum diye forum sitelerine üye olmuşum. En fazla da buraya takılmışım. Doğal olarak Kia markasıyla hem duygusal , hem de maddi bağ kurmuşum. Buradaki maddi bağ sadece benim ödeme yapmamla kurulmuştur. Kimse yanlış anlamasın. :)

Her yerde Kia’nın gönüllü tanımtıcısı olmuşum. Ancak, bu süre içerisinde Kia’nın hiç umrunda olmadığımızı da gözlemlemiş oldum. Örneğin; bir.mann arkadaşımıza verilen bir yanıtta forum sitelerinde yazılanları dikkate almayın denilmiş, yanıt veren kişinin de isminin sildirilmesi yoluna gidilmiştir. Kurumsal bir firmanın yetkilisinin isminin bir internet sitesinde yer almasının sakıncası nedir? Bu sorunun yanıtını bulabilmiş değilim. Doğal olarak bu onların takdiridir. Ama ben gerekli çıkarımlarımı yaptım. Demek ki, Kia için bu forumun bir önemi yok. Bu nedenle artık Kia’nın gönüllü tanıtımcılığını hiçbir ortamda yapmayacağım. Benim sokaktaki Cee’d kullanıcısından farkım ne? Hiç. Sadece bir Cee’d gönüllüsünün kurduğu sitede yazmak, görüş paylaşmak. Oysa bu site sayesinde millet fikrini değiştiriyor, Cee’d alıyor, almaya yakın duruyor, aldıysa gelip katkıda bulunuyor. Dolayısıyla belki Kia’nın bir çuval para harcayarak yaptığı reklamlardan daha etkili bir rol oynuyor.

Ben burada tüm düşüncelerimi, eleştirilerimi yazmaya kalksam inanın siz okumaktan sıkılırsınız, ben de sinir sistemimi altüst ederim. Bu nedenle nispeten uzun olan yazımı kısa kesiyorum. Bundan sonra Kia’yla olan ilişkilerimi bir kulüp üyesi olarak değil, sokaktaki bir Cee’d kullanıcısı olarak sürdüreceğim. Tüketici olarak bana değer vermeyen bir firmanın yaptıklarına sırf kulüp üyesi olduğum için nezaket çerçevesinde davranmayacağım. Hasbelkader Kia yetkilileri bunu okurlarsa çok da umrumuzdaydı diyebilirler. Ama bilsinler ki, ben bunları onlara hitaben yazmıyorum. Sadece burada paylaşım yapanların, burayı ziyaret edenlerin dikkatine sunuyorum. Ben tüketici olmaktan kaynaklanan yasal haklarımı zaten sonuna kadar kullanırım.
Bu kadar laftan sonra ben yine Cee’d kullanmaya ve almaya devam edeceğim. Ben Cee’d seviyorum, Çelik Motor’u değil. :)

Sonuç olarak, benim il temcilciliğimde düşmüş bulunuyor. Ali’den ricam bir iyilik yapsın ismimin altında yazanı kaldırsın. Zaten fiili olarak bu görevi yerine getiremeyeceğim netleşmiştir. Bir iki gün daha olumlu ya da olumsuz görüşleri takip etmek için buradayım. Daha sonra benimle iletişime geçmek isteyen olursa beni internette zaten bulabilir.
Hepiniz mutlu kalın, sevgiyle kalın. Cee’d amaç değil, araçtır.
Rasim abi üzüldüm cok ama sen benim bir abimsin zaten telefon kadar yakinim
Yazini gorunce bende gelip bir yazayim dedim...

Abi emeklerin icin teşekkür ler hakkini helal et.
O celik motor calisanini esefle kınıyorum biz bu forumda onlarin bildikleri nden cok daha fazlasini biliyoruz biz satici degil gercek kullaniciyiz bunu anlayamayan celik motor calisanlarini kaale bile almıyorum once yaptiklari isi layigi ile yapsinlar sonra konussunlar

Her forum onlarin dediği gibi degil ....
Not: siteye donmedim rasim abi me cevabim olmali idi cunku bizim abimiz...

zerogravity

New member
Ağabeyim , büyüğüm , saygı duydugum , sohbetinden her daim feyz ile keyif aldığım... Görüşlerine katılıyorum Çelik motor ne halt ettiginin farkına varacak varmasinada is isten geçecek , bir daha Ceed alır miyim? Bilemiyorum... Benden yana hakkım helaldir, cebim zaten var , görüşelim irtibatı koparmayalım dostlar zor bulunuyor kolay kaybedilmemeli...

c@n

Super Moderator
Rasim abi sunu unutma kazanan her zaman biz olduk... ceed sayesinde biz kazandik.. gerisi hikaye... kim takar celik motoru... :)

Bugune kadar yapmis olduklardan dolayi sana tesekkur ederim... ne zaman muhabbet etmek istersen nerde olursan olsun yer platform falan fark etmez ben ve biz her zaman burdayiz....

TeamPASAOGLU

Emre Akçay

New member
Forumdaki baba insanlar, abim gibi sevdiğim insanlar ayrılıyor üzülüyorum cidden. Hakkımız varsa helal olsun abi.

babıesrar

New member
Abi seni daha çok yeni tanımıştım. Özellikle araç bakımıyla alakalı ne sorsam bıkmadan yardım ettin. Allah senden razı olsun. Çok üzüldüm hakkaten. Senin gibi iyi niyetli paylaşımcı insan sayısı çok azdır.. Senin sıcaklığınla DH'den uzaklaştım ben.. İnşaallah ankaraya gelirsem görüşürüz. Allaha emanet ol. Kendine iyi bak :(

CeedTR

New member
forumda yeniyim ama sizin yazdıklarınızı ilgiyle okuyordum. gerçekten ne yazdığını bilen nadir insanlardansınız. ayrılıyor olmanız çok üzücü. dediğiniz gibi biz çelik motoru değil kia yı seviyoruz. selametle

huss25

New member
Değerli şahsiyetlerin aramızdan ayrılması çok acı oluyor önce Yusuf hocamız sonra siz gerçekten kötü lakin sizide çok yi anlıyorum çelik motorun telefonlarına çıkan çok afedersiniz kolpa müşteri ilişkisi seviyesindeki operatörlerini görünce size yapılan muameleye malesef şaşırmadım bende servislerindeki kolpa yaklaşımlardan dolayı şaşkınlık içindeydim şimdi o şaşkınlık kalmadı anladım sebebini balık baştan kokar misali Çelik motor kokutuyo bu güzelim arabaları hani bi laf derizya bilmiyorum sizde dermisiniz ben kendime bazen soruyorum bu kia bu arabalarla neden çok satamıyor sanırım çelik motora rağmen ancak bukadar satıyor yoksa eminim doğuşa ver bu arabaları peynir ekmek gibi satarlar neyse çok uzatmayayım son olarak sizin gibi Yusuf hocamız gibi şahsiyetlerin aramızdan ayrılması bizim gibileri çok soyut bırakıyor kendimizi ortada kalmış gibi hissediyoruz ben mesela Yusuf hocamla tanıştıktan sonra buraya geldim o yoksa yabancı gibi hissediyorum kendimi sizinde telefonla yardım ettiğiniz kişiler varmış forumda çok belli umarım onlarda benim gibi hissetmezler.

Srhn

New member
Hakkımız helal olsun rasim abi gerçekten sizin gibi değerli abilerin forumdan gitmesi çok üzücü ama sonuna kadar haklısınız düşüncelerinizde hayırlısı olsun diyelim

metin

New member
Benden yana helal olsun gene dostluk kazandı dostalar hep kazanmıştır

Çok şey bilmek önemli değil önemli olan doğruları bilmektir

abi eğer bir hakkımız varsa helal olsun sende bize hakkını helal et.
sonuçta dostluk ve kardeşlik baki kalıyor bizim Ankara'da bir abimiz seninde burada kardeşlerin var.
tekrar hakkını helal et

berkural34

New member
Rasim abi benim hakkim varsa helal olsun, sende hakkini helal et. Ama forumdaki degerli abilerin gitmesi bizim acimizdan uzucu, hayirlisi olsun diyorum umarim aktifligin azalsa da forumda kalirsin .

omurkadir

New member
Hayırlısı olsun abi.
forumdaki kan kaybı öyle böyle değil demirbaşlar ya gitti ya aktif değil.

ozgurnergiz

New member
Gidenler gider isterlerse gelirler yine. Ali olsun yanimizda Ali bize yeter.

inimicus

New member
Vay be... Abi hakkın tabi ki helal olsun. Nasılsa telefonun var; o gün buluşmada dediğimiz gibi buluşup ikimiz de olsa bir güzel yemeğimizi yeriz. En az Yusuf'un bırakmasına üzüldüğüm kadar üzüldüm, hem forum hem de paylaşımlar açısından. Hayırlı olsun.

akenatons

New member
Rasim Abi merhaba. İş yerinden az önce yazdıklarını okuma şansı bulabildim. Açıkçası son zamanlarda forum olarak çok fazla kan kaybına uğruyoruz. Zaten üyelerin önemli bir kısmı da araçlarını değiştirip forumdan ayrılıyorlar.

Sen aracından memnun olduğunu ama Çelik Motorun yaptıklarından dolayı temsilcilik görevini bırakacağını yazmışsın. Hakkındır elbette. Sonuçta bu işe sen, Yusuf Abi, Ali,Can ve adını sayamadığım bazı üyeler ciddi anlamda emek harcıyorlar. Çelik Motor'un yaptıklarının yanında forumdaki üyeler olarak bizlerin de hataları olmuşsa hakkını helal et.

Paylaşımlarının ve aktifliğinin sürmesi dileğiyle...

omr_clskn

New member
Abı uzuldum ne gıtmesı ya. sen bı gel hele yanıma bı konusalım.

preceed62

New member
sevgili rasim abi hakkımız varsa helal olsun senin gibi bir büyüğümüzün aramızdan ayrılması üzücü

güzel paylaşımların ve bilgilendirmelerin için teşekkürler

aLi

Yönetim Ekibi
Rasim abi emeklerine sağlık.İstediklerini yerine getirdim.

Saygilar.

enjanka

New member
Abi esas sen hakkını helal et zira senden, Yusuf Abiden çok şey öğrendik. Çelik Motor'a gelince. Ben bu siteye girinceye kadar Ceed diye bir arabanın varlığından haberdar değildim, bunu daha önce de yazdım ve burada okuduklarımdan sonra Ceed aldım. Bir daha Kia alır mıyım işte orası tartışılır. Sorun sadece araç değil, sorun Çelik Motor'un markaya yaklaşımı ve getirdiği markanın arkasında ne kadar durduğu... Müşteri memnuniyeti sadece servisten çıktıktan sonra arayıp anket yapmakla sağlanmıyor.