Aksesuarlar kişiye göre göreceli olduğundan, kiminin beğendiği bir öge, kimince beğenilmeyebiliyor.ben çok yakıştıramadım açıkçası![]()
KİMSEDEN SES ÇIKMADI. BU İNCE AKSESUARI. KROMAJİCIDA BIRAZ DAHA DOLGUN BIR SEKILDE YENİDEN OZEL İMALATLA YAPTIRDIM.Arkadaşlar 48 tl ye N11 den getirtim. kargo dahil. Lakin bu parça 1,8- 2 cm kadar olması aslında benim gözümü doldurmadı, Buna rağmen yinede fena durmadı. Kromajcılara-Nikelajcılara topluca yaptırsak hem daha ucuza malolur hemde, KIA Ceed Pres baskısı (Kabartma yada gömme) yaptırılıp, 3 parmak kalınlığında bir şey olsa çok daha hoş olacağını düşünmekteyim. (Opel Astranınki gibi mesela)
Bu parçayı cam kenarlarındaki kromajlarla entegrasyon olması açısından taktım. Bilginize.![]()
Selim 45 tl'ye Ankara şaşmaz sanayide, uğur kromaj diye bir yerde yaptırdım.bence bu daha güzel olmuş,maliyet ne kadar.
Orjinala yakın ceed yazısını lazer olarak yaptırabisem ve de, bagaj açma çukuru kadar boyutta olsa güzel olacaktı yalçın. biraz aceleye geldi.Aziz abi merhaba, ilk çalışma bence iyimiş fakat son yaptığında ceed yazısı var bence ceed yazısını sökersen kromaj üstündeki orjinal gibi durur.. aracın üstündeki ceed yazısını sökmelisin bence??
Teşekkürler Gökhan.ilkine göre ikincisi daha dengeli ve güzel takılmış ikinci daha hoş duruyor ama ceed yazısı fontu orijinale yakın olsaymış biraz daha güzel olabilirmiş güle güle kullanın.