Brkcn
New member
Evet driver gomuludur dedigin gbi boyuda biraz buyuk cunku. Follow a baglamak benimde aklima geldi daha mantikli basit ama tavan lambasinda da azalarak sonuyor ya o var. Nasil yapsak senin fikrin ne yonde
bence follow me home a bağla kısa farlar nasıl olsa xenon 70watt, daha 40 watt bağlayabilirsin en az. hem kapıyı açıncada kapayıncada yanar. Tavan ampülüne powerled takınca ne olur bilmiyorum ama smd takınca tam sönmüyor azda olsa akım geçiyor.Evet driver gomuludur dedigin gbi boyuda biraz buyuk cunku. Follow a baglamak benimde aklima geldi daha mantikli basit ama tavan lambasinda da azalarak sonuyor ya o var. Nasil yapsak senin fikrin ne yonde
özelden msj atmıştım sana gitmedi mi?Zaten ana hatlardan birisi bos bende ona baglarim o zaman sadece parklar ve sisler bagli farlari baglamamistim parklari tavan icin olan ince hatta takmistim guclu olan hatti bosa cikarmistim onu kullanirim.
Gordum simdi cevapladim mesajiözelden msj atmıştım sana gitmedi mi?
5 saat gerçekten iyi bi çalışma olmuş. tebrikler..![]()
Selmanin arabaya 5 saatlik calisma sonucu hem follow me home hem de ayna alti aydinlatmayi taktik detayli resimler gelecek calisma sirasindaki.
Burakcan kardesime cok tesekkir ederim benim icin o kadar ugrasti. Bi an butun umidimi kesmistim ama beni hic pisman etmedi kapi panzotlari dahil heryeri soktuk ve ugrastik sadece paspaslar duruyodu arabada ama inanin degdi cok iyiTesekkur ederim baya ugrastik ama guzel oldu kendi arabama yapamadim daha Selmani kiramadim once ona yaptik![]()
Selmanin follow me bizimkiler gibi bi kac saniye sonra yanmiyor basar basmaz yaniyor onu biraz kiskanmadim degil5 saat gerçekten iyi bi çalışma olmuş. tebrikler..
benimki basar basmaz yanıyor. sende bi terslik olmasın? video vardı benim montajda hattaSelmanin follow me bizimkiler gibi bi kac saniye sonra yanmiyor basar basmaz yaniyor onu biraz kiskanmadim degil![]()
Burakcan emeklerine saglik guzel calisma olmus.Varsa ayrıntılı resimleri ve anlatımıyla birlikte D.I.Y (Do it yourself) Kendin Yap!! bolumune bekliyoruz basligi mutlaka.
Allah Allah ben basiyorum sinyaller yanip sonuyor 1-2 saniye sonra falan devreye giriyor.benimki basar basmaz yanıyor. sende bi terslik olmasın? video vardı benim montajda hatta