Arka park sensörü takılma

akrepkral86

New member
Arkadaşlar benim araçta arka park sensörü takılmadan dolayı iki defa serviste değişti fakat ikisindede değiştikten sonra düzeldi sonrasında yeniden tekrarladı benim tahminim sensörlerde sorun olmayabilir elektriksel bir problem olabilir daha önce yakın olduğu için Ataşehir oğuşlar'a götürüyordum şimdi Gül-al'a götürücem inş çözülür bu sorun

yalcin

New member
darbeden dolayıdır o takılma top dahi gelse sorun çıkartıyor sensörler. bende geçen seneye kadar benzer sorun yaşıyordum kapalı garaja çekince sorun ortadan kalktı; demek ki dedim çocuklar top atıyor vs. hafif darbede sensörler kafayı yiyorlar.

akrepkral86

New member
Evet sensörler çok hassaslar herhalde neyse bugün serviste ben takılma olayını hallettim yeni sensör takıldı inş yeniden başka sensör veya aynısı arıza yapmaz sıkıldım artık zırt pırt sensör değiştirmekten

MuSTaNG

New member
Oğuşlardan 100 liraya mesafe göstergeli sensör almıştık 3 sene önce, ablam arabayı parkederken yanlışlıkla gaza basmıştı :D arkadaki direğe gömdü tampon yamuldu hiç bi işlem yaptırmadık ondan bi kaç ay sonrada aynı arabayı ben geri vitese taktığım gibi gaza bastım dümdüz duvara arabayı vurdum tampona hiç bişey olmadı ama gelen sesten dedim ki tampon pert :D neyse sensör'ün maşallah'ı var hiç bişeyi yok taş gibi.. Sorununuz elektriksel olabilir bence servis yerine oto elektrikçiye baktırın derim

akrepkral86

New member
Benim aynı sensör değilmiş farklı sensör arıza yapmış serviste bakıldı değiştirdiler sensörü düzeldi inş başka sensör yapmaz yaparsa dediğin gibi olay elektriksel olabilir