Bilgehan
New member
1.- Adınız, Soyadınız: Bilgehan AYKUL
2.- Yaşınız: 27
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Fiat Bravo 1.4 120 hp Turbo Emo+Dua+Sky+Stil+Free
4.- Mesleğiniz: -
5.- Siteyi nereden duydunuz: Can abi & Yusuf abi
6.- Burcunuz: Akrep
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Beşiktaş JK (daimi kapalı alt)
8.- Yaşadıgı şehir / semt : İstanbul / Akatlar
9.- Hobileriniz: Yelken yaparım, bi ufak alır marinada demlenirim.. Hobimsi..
10.- Kan Grubunuz: ab+
Uzun zamandır bana burcumu, tuttuğum takımı ve hobi olayını falan soran olmadığı için biraz bocaladım açıkçası.
Burayı Can ve Yusuf abilerimden öğrendim.. Zaten kopuş ve yeniden var oluş aşamalarınızda kulak dolgunluğum var idi. Bizim de koparak yeniden var ettiğimiz bir forumumuz mevcut hali hazırda. club bravo da Admin olarak görev almaktayım Can abi gibi. Muhabettinize ortak olmak istedim eğer müsade var ise..
Ama yok müsade etmiyoruz, git buradan, istemiyoruz seni, ya da ne biliyim ne işin var senin burada vs.. diyorsanız eğer (ki diyebilirsiniz) ben yine de yüzsüzlük yaparım gitmem. Takılırım burada.

Saygılar..
2.- Yaşınız: 27
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Fiat Bravo 1.4 120 hp Turbo Emo+Dua+Sky+Stil+Free
4.- Mesleğiniz: -
5.- Siteyi nereden duydunuz: Can abi & Yusuf abi
6.- Burcunuz: Akrep
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Beşiktaş JK (daimi kapalı alt)
8.- Yaşadıgı şehir / semt : İstanbul / Akatlar
9.- Hobileriniz: Yelken yaparım, bi ufak alır marinada demlenirim.. Hobimsi..
10.- Kan Grubunuz: ab+
Uzun zamandır bana burcumu, tuttuğum takımı ve hobi olayını falan soran olmadığı için biraz bocaladım açıkçası.
Ama yok müsade etmiyoruz, git buradan, istemiyoruz seni, ya da ne biliyim ne işin var senin burada vs.. diyorsanız eğer (ki diyebilirsiniz) ben yine de yüzsüzlük yaparım gitmem. Takılırım burada.
Saygılar..