araç test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bir.mann

New member
Cevap: Ynt: araç test

Bursa İnallar Kia'nın yazılım yüklediğini duymuştum. Sadece fren problemini çözmekle kalmamış, yakıt tüketimini de düşürmüş sanırım. Yoksa yanlışlıkla Paşaoğlu'nun yazılımını mı yüklediler? :)

berkan1981

New member
Bugun aracimi teslim aldim yazilimdan sonra aracimin frenleri muhtesem oldu dusuk hizda test ettim araba zink diye duruyor suanda kendimi guvende hissediyorum emegi gecen herkeze cok tesekkur ederim

c@n

Super Moderator
Iste bu guzel bir haber. Gercekten cok sevindim sorunun cozuldugune.

Herhalde artik tum ceedlere yazilimi yuklerler.

Bu forumun Celik Motor uzerindeki etkisinin de az olmadigi burda kanitlanmis oluyor. :)

TeamPASAOGLU

Srhn

New member
Bugun aracimi teslim aldim yazilimdan sonra aracimin frenleri muhtesem oldu dusuk hizda test ettim araba zink diye duruyor suanda kendimi guvende hissediyorum emegi gecen herkeze cok tesekkur ederim

servislerede geldimi şimdi bu yazılım abi onunla ilgili bi haber varmı?

bilgin

New member

Hadi gözün aydın Berkan fakat biz napıcaz bizim araçlar nolacak servise gidip yazılım yükleyinmi dicez ?

berkan1981

New member
Arkadaslar 1 sy sonra yazilim servislere dagitilir sizde yukletirsiniz

gorkemsin

New member
Arkadaslar 1 sy sonra yazilim servislere dagitilir sizde yukletirsiniz
gerçekten çok sevindim. iki türlü çok sevindim. birinci araçlarımızın fren sorunu çözüldü ve artık araçlarımız tadından yenmez.

ikincisi çelik motorun duruma ilgisi ve bu forumu ciddiye almaları.

emeği geçenlere çok teşekkürler. biran önce servise gelse şu yazılım zaten 2000 km kaldı 15000 bakımına. o zamana kadar dikkatli hatta bu haberle çok daha dikkatli kullanmaya devam :)

birde berkan bu yazılımı sana yuklediler ve sorunu çözdülerse bu yazılımın servise gelmesi neden 1 ay süre alıyorki. bu bir program değilmi. 1 günlük iş olması lazım bunu servislere iletmeleri. hoş 1 ay beklerim yinede.

berkan1981

New member
Valla gorkem bana soylenen o aracimda % 18 oraninda abs erken devreye giriyormus yeni yazilimla bu orani 0 indirmisler

amorusso

New member
Hayirlisi olsun, daha once acilan konuda bunu paylasmak daha isabetli olur, hatta mod arkadaslar konuları birleştirebilir.

ozgurnergiz

New member
Araclarda fren problemini ben de yasamistim. Fren problemi olmadigini soyleyen arkadaslarin arabalari eski kasa miydi ?

ozgurnergiz

New member
Ayrica Berkan'a mucadelesi icin tesekkurler. Bizler icin oncu oldu sagolsun. Bu pazar 15.000 bakimi icin Gul-Al Kia ya gidecegim. Mehmet Ali Bey e frenleri sormayi unutmustum gidince onu da sorayim. Bu arada 15.000 bakimi 400 TL imis bizim forum icin. Serviste minik bir pazarlik payi da varmis. M.Ali Bey cok ilgili ve bilgili birisi sagolsun.

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Hadi bakalım sevindirici haber

Müşteri temsilcilerini de bilgilendirsinler :)
Hem forum için hemde sorun için :):)

ozgurnergiz

New member
Birseyi merak ediyorum Berkan kaza yapmisti di mi fren yuzunden? Berkana tazminat hakki dogdu mu, dogdu ise Berkan dava acacak mi? Koreli muhendisler % 18 lik erken abs sorunu ile ilgili bir rapor vermisler mi ? Bu yeni yazilimin gelecegi 1 ay icinde fren ile ilgili bir kaza yasar isek direkt tazminat hakkimiz dogar mi? Berkan kendisine rapor verildi ise bize de bir ornegini verir mi? Dava Celik motora ve telefondaki musteri temsilcisine mi acilacak?

ozgurnergiz

New member
Ayrica basin araciligi ile duyurulup kia araclarda fren sorunu vardir diye insanlar cagirilacak mi? Yoksa biz mi surekli arayip soracagiz. Bu ne bicim is be? Ayrica emin olun basinda cok da hatiri sayilir arkadaslarim var. Ben bir haber yaptiririm ilgisizlik devam ederse.

akrepkral86

New member
Cevap: Re: araç test

Berkan bey siz hangi servise yaptırdınız yazılımı bende o servise götüreyim bir an önce şu fren problemi çözülsün istiyorum

c@n

Super Moderator
Yazilimin gelmesi 1 ayi bulacak diyorlar... biraz daha sabir beyler...:)

TeamPASAOGLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...