berkan1981
New member
Koreden gelen mühendisler tarafindan bugün aracim incelemeye alindi
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan
Koreden gelen mühendisler tarafindan bugün aracim incelemeye alindi
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan[/QUOTE
Berkan kardeşim bir araba onları ikna etmezse benimkinide getiririm. 4 gün önce Bodrum' dan dönerken nasıl bir kaza atlattığımıda anlatabilirimViraj arkasında bir baktım trafik durmuş. Işıklar 100 metre kuyruk yapmış. Hızım 50-60 km. Frene asıldım tabi. ABS devreye girdi ve araba istenilen seviyede yavaşlamadı. Öndeki araca vuracağımı anlayınca ve sağımdaki tırın arkada kaldığını görünce hemen sağa kaçarak kurtardım. Sağ sıradaki araçlar 3-4 metre önde durmuştu Allahtan. O üç dörtmetre arabayı kurtardı ve sağa kaçmakla beraber frenden ayağımı çekip yavaşça tekrar bastım. O sırada hızım tahmini 25-30 km ye kadar düşmüştür. Zınk diye çakıldı durdu araba bu sefer. Düşünüyorumda 20 yıldır araba kullanıyorum. 15 yıl önce bunu yaşasaydım direksiyon tecrübem yetmez, belki tekrar freni pompalayacak kadar soğukkanlı davranamaz ve kaza yapardım.
Senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum. Bizimde yapabileceğimiz bir şey varsa her türlü desteği vermeye hazırım.
Gecmis olsun.. Berkan'in arabasindan gelecek haberlere gore hareket ederiz.. ama benim anladigim yurt disindan muhendisler geliyorsa bir sorun var ve bu sorunu cozmeye calisiyorlar.. kisa surede sorunun cozulecegini umuyorum..Koreden gelen mühendisler tarafindan bugün aracim incelemeye alindi
Sonucu sizlerle paylasicam arkadaşlar burdan[/QUOTE
Berkan kardeşim bir araba onları ikna etmezse benimkinide getiririm. 4 gün önce Bodrum' dan dönerken nasıl bir kaza atlattığımıda anlatabilirimViraj arkasında bir baktım trafik durmuş. Işıklar 100 metre kuyruk yapmış. Hızım 50-60 km. Frene asıldım tabi. ABS devreye girdi ve araba istenilen seviyede yavaşlamadı. Öndeki araca vuracağımı anlayınca ve sağımdaki tırın arkada kaldığını görünce hemen sağa kaçarak kurtardım. Sağ sıradaki araçlar 3-4 metre önde durmuştu Allahtan. O üç dörtmetre arabayı kurtardı ve sağa kaçmakla beraber frenden ayağımı çekip yavaşça tekrar bastım. O sırada hızım tahmini 25-30 km ye kadar düşmüştür. Zınk diye çakıldı durdu araba bu sefer. Düşünüyorumda 20 yıldır araba kullanıyorum. 15 yıl önce bunu yaşasaydım direksiyon tecrübem yetmez, belki tekrar freni pompalayacak kadar soğukkanlı davranamaz ve kaza yapardım.
Senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum. Bizimde yapabileceğimiz bir şey varsa her türlü desteği vermeye hazırım.
Bu arada arkadaslar, araclari lutfen dikkatli kullanalim ondeki arac ile mesafeyi gereginden fazla birakin.. dikkati elden birakmamakta fayda var...
TeamPASAOGLU
Dizel mi verdiler 1.3 ? O 1.3 motoru insanlar nasil kullaniyor anlamiyorum , stajda sirketin 1.3 doblosunu kullandim , hayatimda ilk defa gitmeyen araba gordumArkadaslar çelik motor yeni opel astra verdi ikame arac olarak ciddiyim bizim araba bu araba yaninda ucak gibi kaliyor ve bu astra 2013ah birde su fren problemi ortadan kalksa tadindan yenmez araclarimiz
Arkadaslar çelik motor yeni opel astra verdi ikame arac olarak ciddiyim bizim araba bu araba yaninda ucak gibi kaliyor ve bu astra 2013ah birde su fren problemi ortadan kalksa tadindan yenmez araclarimiz