aLi
Yönetim Ekibi
Hyundai istemez abi normalde de zaten sedan istiyor hatchback en son ihtimal.İ30 için ne diyor? Kia ile aynı görüştemi?
Hyundai istemez abi normalde de zaten sedan istiyor hatchback en son ihtimal.İ30 için ne diyor? Kia ile aynı görüştemi?
Benzinli sıkıntı abi,dizelin psikolojisi bi baska ama benim icin. Valide icin aslinda benzinli olmus dizel olmus sıkıntı yok.Ama benzinin gidisati belli verdigim her kurus cope atiliyor gibi geliyor.Otomatik deseydin alacağın dizel - otomatik kombinasyonları fazlaca yok. Bunları herkez biliyor zaten. Özellikle dur kalak trafiği fazla olan şehirlerde otomatikten yana seçime dikkat etmek gerek. Manuel alırsan seçenek hayli fazla. Focus,, i30, golf, leon, 308 farketmez. Fiyat performans ve albenisi açısından sizi hangisi tatmin ediyorsa bence rahatlıkla alınabilir. Yeni focus bence biraz daha ağır basıyor ama hiç kullanmadım. Skodanın sadece üst segmentlerini tavsiye edebilirim. Zira kalite açısından diğerlerinin biraz gerisindeler. Aslında TSİ motor düşünseydi, yeni kasa 1,4 TSİ passat 71 000 tl liste fiyatı ile benim tam hayalimdeki araç. KAlite, güvenlik, iç hacim, bagaj, tasarım, karizma, ikinci elindeki güven vs.... ne ararsan var. En boşu ile en dolusunun güvenliği birebir aynı. Konfor odaklı paket farkları var sadece. Yakıt uzun yolda dizelden farksız. 1400 - 4000 rpm sabit tork veriyor ve alt devirlerde dahi çok canlı motoru var. İlk üretimlerdeki birkaç eksikliklerde yeni motorlarda kesinlikle yok. Şehiriçi dur kalklarda alışana kadar 1-2 lt. fazla yakabilir.
A3 1.6 TDI 110 hp Attraction S tronic 88.360 ₺Audi A3 sedan attraction. Dizel otomatik cam tavan demek isterdim ama + 22000 lazımAma diyebilirim ki kesinlikle jetta olmamalı. Skoda rapid yada octavia diyenlerdenim ali abi
Kac para bu yeni passatYeni Passat![]()
Evet adaş Can abi de söylemiş valide kia istemedigi icin arkadaslar onermedi. Senin kia almanda sıkıntı yok yaniTavsiye edilen marka ve modeller farklı farklı neden kia markası ve modelleri gündeme gelmemiş?Bu marka ve hyundayi marka ve modellerinin tavsiye edilmemesi garibime gitti.Ben bir çok markanın modellerine bakarak ve deneyerek kia Rio'da karar kıldım ve pişman değilim.Şimdi gördüğüm kadarıyla başkalarına veya birilerine önerilmiyor acaba biz kia almakla hata mı yaptık?
1.6 TDI CR DSG / 90 HP CO2: 118 g/100km | - | 62.000 TL |
ELANTRA 1.6 CRDi ELITE OTM. (DİZEL) | 84.394 TL | 79.990 TL |
1.6 TDI CR DSG / 105 HP CO2: 102 g/100km | 80.900 TL |