Arac Ici Lambalar Hk.

Mr.Zung

New member
Hayirli pazarlar , arac icinde 2 uyariyi farkettim az once. Ilki, sari ariza lambasi gibi olan ve ikincisi de saat gostergesinin yaninda temsili arac figurunun sol ōn lastiginde bir isaret var. Acaba nedir bunlar ? 2 gundur bendeydi arac.Babamdan almistim , sonra demesin bi verdik arizali getirdin diye :)

Tesekkurler.

ceronimo1978

New member
Lastiginiz patlak yada hava basinci dusuk resme bakildiginda sol onle ilgilenmeniz gerekmekte

43YD620

New member
havalar çok soğuyunca yapması normaldir siz diğer lastiklere de hava basın çünkü onların da yanması muhtemeldir kısa bir zaman sonra

Batum

New member
havalar soğuyunca lastiklerde büzülüp çekiliyor dolayısıyla hava basmak gerekli.
geçen bendede oldu fakat bunlarda set' tuşu yok sanırım 17" lastik için 32psi hepsine bastım gitti.

Berkan

New member
set yok 23 24 lere inince yakıyor uyarıyı

kadrandaki düşük basınc araba figürünün ordakide hangi lastigin basıncının düstügünün gosergesi birde benzin ibresi kısmında silecek suyu az uyarıs cıkıyor daha once basına gelen olmadıysa sasırmasın diye yazim :)

Batum

New member
silecek suyu azaldı işaretinin yeride benzin bölümünde olmasıda ilginç gerçekten, bende daha çıkmadıda videoda görmüştüm :)

MuSTaNG

New member
set yok 23 24 lere inince yakıyor uyarıyı

kadrandaki düşük basınc araba figürünün ordakide hangi lastigin basıncının düstügünün gosergesi birde benzin ibresi kısmında silecek suyu az uyarıs cıkıyor daha once basına gelen olmadıysa sasırmasın diye yazim :)
23 24 çok iyiymiş benim 29 oldu mu lamba taaak diye yanıyo valla :D