Arabamın A sütunu hafif çökmüş

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bugün gözüme çarptı arabamın ön cam ile yan camı birleştiren parça olan (A sütunu) denen parça hafif içe göçmüş aracımı bu arada 15000 bakıma kia oğuşlara götürdüm ben aracım oradan çıktıktan sonra farkettim fakat oradaki servis elemanları burada olamayacağını buradaki aletlerin çok büyük olduğunu ve çok daha fazla zarar verebileceğini söylediler çünkü boya atması felan yok sadece hafif içe çökmüş ve orda sanki yumrukla vurulmuş gibi bir iz çıkmış acaba yumrukla bu kadar sert olan kısım bu derece içe göçermi bilemiyorum şu anda çok canım sıkkın bu işin nerede olduğunu bilmiyorum

c@n

Super Moderator
Cokebilir... bizim bir arkadasin aracina da olmustu...

Bostanci oto sanayide nurol usta var, orayi aynen eskisi gibi yapar boya da zarar yoksa boyasiz tamir eder... dukkanin adi nurol kardesler...

TeamPASAOGLU

akrepkral86

New member
Abi kaça yapar orayı bu nurol kardeşler dediğin yer birde acaba yapılınca eskisi gibi olur mu

Sam

New member
Re: Cevap: Arabamın A sütunu hafif çökmüş

Gecmis olsun. Citroen c3 vardi bende sinirlenip yumruk atmistim gayet guzel cokuyo iceri Biri vurmustur kesin.

c@n

Super Moderator
Abi kaça yapar orayı bu nurol kardeşler dediğin yer birde acaba yapılınca eskisi gibi olur mu
Kac paraya yaparlar bilmiyorum ama tahminimce 100 150 gibi bir rakkam ister... aynen eskisi gibi olur fark edemezsin...

TeamPASAOGLU

akrepkral86

New member
Zaten o yapanı bulsam elini kırıcamda allahından bulsun ne diyeyim neyse abi tşk ederim bu yeri söylediğin için bayramdan sonra bir gösteririm bakalım kaça yapacak bugün yeniden baktım çok ufak belli belirsiz zaten belkide yaptırmam