Araba bayilerinde satiş elemanlari

alicanım

Member
Bir çok markanın bayilerinde araba satış elemanları araba modellerine bakmaya gelen müşterilere karşı olumlu veya olumsuz tavırları oluyor.Acaba üye arkadaşlar gittikleri bayilerde hangi satış elemanlarla karşılaşmışlar.Bu konuda yaşadıklarınızı yazarsanız memnun olurum.

rayen

Super Moderator
Kimin hangi davranışlarla karşılaştığını bilemem ama benimle diyaloga giren bir satış elemanı benimle bir daha karşılaşmak istemiyor. :D :D :D
Kia'nın elemanları beni hala arayacaklar. Ama kuş uçtu başka bir yere kondu. :D

alicanım

Member
Bazı kişiler negatif tutumlarıyla müşterileri kaçırıyorlar.Almak istediğin arabayı almadan o bayiden çıkmak zorunda kalıyorsun.

rayen

Super Moderator
Tutumlar konusunda haklısın ama ben o aracı almak istiyorsam, kimse engel olamaz. :D

pepe

Active member
Kia Bayraktar bayi benim Ceed sahibi olmama sebeptir...Satış elemanı beyefendi 1 saate yakın süre ilgilenmişti bizimle. İndik, bindik, kaputu açtık, sunroofu açtık-kapadık, bi daha bindik-indik :) Çok sabırlı ve anlayışlı idi.

Servis çalışanları da aynı şekilde çok güleryüzlü

aLi

Yönetim Ekibi
Satış elemanı dediğin öyle olucak abi. Sadece araba icin demiyorum satılabilecek herseyde sabirli ve bilgisi olmasi lazim.

Ben Skoda'yi alirken kizin agzindan zorla aliyorum kelimeleri bilgileri.2 gün gittim geldim kiz hala anlaticak biseyler ben sordukca bakalim varmi,bakalim burasi boyle mi. 7 ileri olmasini bildigim halde 6 ileri degil mi dedim evet dedi. Ertesi gün gittim boş boş oturan başka satis temsilcisine bu arabayi aliyorum dedim aldim. Kız dumur oldu resmen. Bende hic bisey demedim.

Tam tersi bi sekilde dun cocuga oto koltugu alicam adam 1 bucuk saat bir markayi ovdu. Marka adi Be Safe. Kesinlikle satilmadigi icin satarsa prim alacagini soylemislerdir diger markalari bu kadar mi boklar adam. Gittim Römer aldim :)

Berkan

New member
benim c.plus almamı engelledi :D ersu yurttaki bana arabayı satan kadın bide ayrıldı sonra golunu attı gitti :D .

bayi icince suan sahip oldugum aracımı kurcalarken en dolusunu demiyorum ama bunun led farlı - sunrooflu bir paketi görmüştüm adı neydi dedim. yok öle bişey dedi kaldım bende üstemeledimde ;) güzel fiyat verince. bazen diyorum içimden keske olsaydı diyede sonrada bakıyorm aracım hiç olmamasından iyidi koyver gitsin ledle sunroofa :D

pepe

Active member
benim c.plus almamı engelledi :D ersu yurttaki bana arabayı satan kadın bide ayrıldı sonra golunu attı gitti :D .

bayi icince suan sahip oldugum aracımı kurcalarken en dolusunu demiyorum ama bunun led farlı - sunrooflu bir paketi görmüştüm adı neydi dedim. yok öle bişey dedi kaldım bende üstemeledimde ;) güzel fiyat verince. bazen diyorum içimden keske olsaydı diyede sonrada bakıyorm aracım hiç olmamasından iyidi koyver gitsin ledle sunroofa :D
Sunroof bir nebze olmasa da olur da Led'ler çok güzel be :)

volkantr34

New member
Şuan ki arabamı KIA MAR'dan Hayrullah beyden almıştım. Gerçi Mar Oto KIA'dan çıktı , kendiside gene MAROTO'da OPEL'e geçti. 10 numara 5 yıldız birisidir kendisi. Benim için herşeyi hızlandırdı ve işlerimin hızlanması için elinden gelen herşeyi yaptı. Zaten arabaya hakimiyeti , müşteriye yaklaşımı , ilgilenmesi 4/4 'lük.. Çevrenizde Opel alacak birisi olursa gönül rahatlığıyla götürebilir , arabasını alırken morali mutluluğu tavan yapsın. Kendisinin bende çok özel bir yeri vardır.

ceronimo1978

New member
Hayrullah bey ve turgay ikiside cok iyi insanlar. Benim GT almama vesile oldular. Irtibati koparmamak lazim

ceronimo1978

New member
Benim bacanaga mardan almistik Gt yi de mar oto dan alan bir arkadasla takasa girdim.