ercankoksel
New member
1.- Adınız, Soyadınız: Ercan KÖKSEL
2.- Yaşınız: 30
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Nemo 2011
4.- Mesleğiniz: İşyeri Sahibi
5.- Siteyi nereden duydunuz: Ceed arastirmasi yaparken
6.- Burcunuz: Aslan
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Galatasaray
8.- Yaşadıgı şehir / semt : Antalya / Kepez
9.- Hobileriniz: Spor yapmak,. Arac kullanmak
10.- Kan Grubunuz: Arh +
Herkese merhaba arkadaslar, araniza Antalya'dan katiliyorum. Kia ceed hayrani olmakla beraber sene sonuna Allah'in izniyle kia ceed sahibi olmayi planliyorum
Yetkili Turkcell Satis noktasi sahibiyim.3 yildir esnafim. Foruma uye olmadan konulari inceledigimde bir cok kisinin sorularina yanitlar aldigini,problemlerin cozuldugunu ve yardimlasmanin oldugunu gordum. Bu sebeple aranizda olmaktan son derece mutluyum. Allah'in izniyle kendi ceed'imi almadan oncede hepinizin fikir ve yorumlarina ihtiyacimi olacagini simdiden belirtmek isterim.
Herkese iyi forumlar..
2.- Yaşınız: 30
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Nemo 2011
4.- Mesleğiniz: İşyeri Sahibi
5.- Siteyi nereden duydunuz: Ceed arastirmasi yaparken
6.- Burcunuz: Aslan
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Galatasaray
8.- Yaşadıgı şehir / semt : Antalya / Kepez
9.- Hobileriniz: Spor yapmak,. Arac kullanmak
10.- Kan Grubunuz: Arh +
Herkese merhaba arkadaslar, araniza Antalya'dan katiliyorum. Kia ceed hayrani olmakla beraber sene sonuna Allah'in izniyle kia ceed sahibi olmayi planliyorum
Yetkili Turkcell Satis noktasi sahibiyim.3 yildir esnafim. Foruma uye olmadan konulari inceledigimde bir cok kisinin sorularina yanitlar aldigini,problemlerin cozuldugunu ve yardimlasmanin oldugunu gordum. Bu sebeple aranizda olmaktan son derece mutluyum. Allah'in izniyle kendi ceed'imi almadan oncede hepinizin fikir ve yorumlarina ihtiyacimi olacagini simdiden belirtmek isterim.
Herkese iyi forumlar..