Ankaradayım, artık bende ceed sahibiyim , forumdaki tüm arkadaşlara selamlar...
hoşgeldiniz keyifli forumlar....
Ankaradayım, artık bende ceed sahibiyim , forumdaki tüm arkadaşlara selamlar...
Kendim için bişey istiyorsam namerdim.Vay abime bak yürüme mesafesini seçmişBana uyar neresi olursa. Yeter ki günü-zamanı ayarlayalım.
Göksu'daki kafeler hafta sonu kalabalık olur. Ayrıca, bol kokulu mangal dumanına maruz kalabiliriz.Oraları çok iyi biliyorum ama Göksu göletinin kenarinda bulunan kafelerden birinde olabilir. Belki sizin bahsettiginiz avm de oradadir. Bana da uyar heryer.
banada uyar heryer nöbetim olmadığı sürece gelebilirimAnkara'lı arkadaşlar nisan ayı içerisinde uygun bir tarihde bir araya gelelim, tanışalım, kaynaşalım.
Tarihi belirlemeden önce yeri belirleyelim ki, herkes kendine uyar mı? uymaz mı? karar versin. Buluşma yeri önerileri getirsin.
Ben çay, kahve içilebilen açık hava alanı olan 2 avm önerisinde bulunuyorum. Açık hava ortamı olsun ki, belli bir nedenden dolayı zırt pırt kalkılıp dışarı çıkılmasın, buluşmanın tadı kaçmasın.
1. Eryaman Kc Göksu Avm
2. Eryaman Optimum Avm
Diğer önerileri de bekliyoruz.
Yaw ne gerek var Rasim baba evlerden alır siziCepa da balkon var ama sıkış tıkış oluyor. Eryaman bana da uygun. avm olmasın derseniz Bahçelievler Leman'da oturabiliriz ama park yeri sorun olabilir sonuçta herkes araçla gelecek.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
evet haklısınız bunu düşünmemiştim.Hafta içi olacaksa dediğiniz yerler olur ama hafta sonu sanırım orada iğne atsan yere düşmez bir durum olabilir. Öncelikle bir araya gelip tanışalım, sonra diğer aktivitelere bakarız.![]()