Ankara'da hangi yetkili servis?

optimus_prime

New member
Aslında forum içinde ufak bi araştırma yapmak suretiyle, Ankara'da yetkili servis tercihiyle ilgili olarak bir kaç forum kullanıcısının tavsiye ettiği, hatta ilgilenebilecek kişilerin telefonlarını verdiğini bulmak mümkün. Ancak ben yine de, ilerleyen zamanlarda Ankara'da hangi servisi tercih edeceğine karar veremeyebilecek kişiler için bu başlığı açmak istedim.
Yanlış hatırlamıyorsam, MEB Başayar'da çalışan ve forumdan bir kaç kişiyi tanıyan bi arkadaş vardı ve bu servisi tavsiye edenleri duymuştum. Benim şu an aracı 15k bakımına götürmem gerekiyor, ancak kafama takılan tek konu kendi yağımı götürdüğümde servis hizmeti alıp alamayacağım.
Sonuç olarak Ankara için servis tavsiyesi verebilecek ve servislere kendi yağımızı götürüp götüremediğimiz konusunda (yine Ankara için) bilgilendirme yapabilecek kimse var mı?

argovolkan

New member
Ynt: Ankara'da hangi yetkili servis?

Opal bilmiyorum ama Başayara ilk bakımda sormuştum.Yağı kendim getirebilirmiyim diye kabul etmemişlerdi..O zaman Opal Kia servisi vermiyordu.Anadolu Kia da kapanmıştı.Hatta son arabayı ben aldım ordan.Ama servisi olarak 3 kere bakıma gittim herhangi bir sorun yaşamadım.İkinci bakımımda Opal ve Başayardan fiyat almıştım.Opal 326 tl fiyat vermişti.Başayar 250 tl vermişti..15 000 bakım için..

rayen

Super Moderator

Yağı her iki servise de kendimiz götüremiyoruz. Anadolu kia faaliyetteyken sormuştum. Hayır demişlerdi. Opal olduktan sonra teknik ekip yine aynı kaldı. Büyük ihtimal yine hayır derler. Ben eve yakın olduğu için Mebbaşayara götürüyorum.
Mebbaşayar'da diğer forumdan tanıdığımız Ömer vardı. Şimdi askerde. Ali Çankaya isimli bir arkadaş var. Eğer beni hatırlarsa :) Eryamandan Rasim hoca gönderdi derseniz yardımcı olur. Fiyat konusunda pazarlık yapmayı deneyin. Ben yapmadım çünkü, xenon balast konusunda beni mağdur ettikleri için 15 bin bakımında kendiliklerinden indirim yaptılar. 230 tl civarı bir şey ödedim. (Polen filitresi hariç) Tam hatırlamıyorum.
Benim garanti bittiği için 30 bin bakımı için özel bir servis bulup, malzemelerimle gidip sadece işçilik vermeyi düşünüyorum. Kia orjinal parçaları satan bir yer buldum. Çok iddialı bir şekilde istenilen parçayı, parçasına göre 1 hafta içinde Kore'den getirtebileceklerini söylüyorlar.
H.A. Otomotiv Ltd. Şti.
Oto Sanayi Sitesi
2551 (1) Cad. 2571 (21) Sk.
No: 24 Şaşmaz/Ankara
Tel: 0312278 55 35

Bocek06

New member

Şuan ankarada en iyi servis MEB başayar hem ustaları daha tecrübeli hemde saolsun müdürleri çok ilgililer. Ama opalda yabana atılacak gibi durmuyor. Onlarda gereken ilgiyi göstermelerine karsın ustaları konusunda pek tatmin olamadım.