Aks Sorunu

timsah54

New member
Dostlar merhaba, arabamda sol ön aks sorunu var ve ustam komple değişmesi gerektiğini söyledi. Orijinal fiyatı ortalama 1.200 TL civarı. Kore malı diye geçenler 500-600 arası ve orijinal çıkma denilenler 350-400 arası. Arabam 120.000'de ve sizce nasıl bir tercih yapmalıyım. İnanın çok kötü arada kaldım ve hangi parça için görüş alsam satan kişi kesin olur diyor, siz ne dersiniz?

HAKAN1979

New member
Ynt: Aks Sorunu

Selam,
Ben eski aracımda yaşadım o sorunu,Bostancı'dan aldım sol aks deneme garantili işaret koyuyor aksı veren adam eğer aks ta takıp denediğinde problem çıkarsa geri alıp ücretini veriyor.Ben aldım benimde sol aks'tı canavar gibi oldu çıkma ama sonuçta orjinal parça.

timsah54

New member

[quote author=HAKAN1979 link=topic=1780.msg47138#msg47138 date=1350903618]
Selam,
Ben eski aracımda yaşadım o sorunu,Bostancı'dan aldım sol aks deneme garantili işaret koyuyor aksı veren adam eğer aks ta takıp denediğinde problem çıkarsa geri alıp ücretini veriyor.Ben aldım benimde sol aks'tı canavar gibi oldu çıkma ama sonuçta orjinal parça.
[/quote]

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Açıkçası bende sizin yaptığınızı yapmak istiyorum, hem daha hesaplı hem de daha kabul edilebilir gibi gözüküyor. Kartal oto sanayide bir çıkmacı buldum, sanırım ondan alacak gibiyim. Firmayı tanımıyorum ama açıkçası güvenmek de istiyorum. Sizin önerebileceğiniz yada tanıdığınız birisi var mı?

c@n

Super Moderator
Bu tarz hayatı parçalarda bu tarz seçimleri yaparken bence cok daha fazla dusunmenizi, daha detaylı düşünmenizi tavsiye ederim....

Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2

timsah54

New member

dostlar tavsiyelerinize açığım inanın, şuan zaten arabam hareket halinde neredeyse 20.000 km dir bu şekilde kullanıyorum. Dolayısıyla hayati bir durum yok ama değiştirmen iyi olacak ama rakam çok yüksek :(