mehmetercan
New member
Arkadaşlar aracımız bugun bakıma götürdüm dizel otomatik 2012 model 940 tl aldılar soktayim
ESP ve arka balatalar ? Kullanim stiliniz cok mu sert , devamli esp mudale mi ediyor kullanirken ? Ben suana kadar ilk defa boyle birsey duydum . 15bin arka balatalar icin cok erken geldi banaBende geçen Cumartesi 15000 bakımında 650 Tl civarında ödedim. Arka balatalar değişti. ESP den dolayı çok çabuk bitiyormuş bilginize...
berk araci pro ceed gt. Illaki sert kullaniyordur emre abi :d buluşmaya geliyormusunuz yarin akşam.esp ve arka balatalar ? Kullanim stiliniz cok mu sert , devamli esp mudale mi ediyor kullanirken ? Ben suana kadar ilk defa boyle birsey duydum . 15bin arka balatalar icin cok erken geldi bana
yanlis anlamayin sakin bilmedigim icin sordum .
O gün Emre ile beraberdik serviste özellikle dikkat ettim aynı km'de bende balata değişimi yaptım ama önler daha idare ederdi.Emre'ninde hatırladığım kadarıyla öncelikli olarak arka balataları daha bitikti, yanlış hatırlıyorsam Emre düzeltir zaten.Bu konu ile ilgili daha önce sanırım Esp sistemi biz hissetmediğimiz zamanda devreye girebiliyor diye yazmıştım.O gün sorduğumuzda aynı cevabı aldık.Aslında yeni balatalar ile ESP'yi kapatıp o şekilde kullanabilsem aradaki fark net olarak ortaya çıkacak ama böyle bir özellik varken o kadar uzun süre ESP kapalı gitmek bana göre değilESP ve arka balatalar ? Kullanim stiliniz cok mu sert , devamli esp mudale mi ediyor kullanirken ? Ben suana kadar ilk defa boyle birsey duydum . 15bin arka balatalar icin cok erken geldi bana
yanlis anlamayin sakin bilmedigim icin sordum .
tabi sert kullaniyordur ama on balatalar daha once bitmez mi ?berk araci pro ceed gt. Illaki sert kullaniyordur emre abi :d buluşmaya geliyormusunuz yarin akşam.
tabi sert kullaniyordur ama on balatalar daha once bitmez mi ?
Yarin cuma trafigi var , millet tatile cikacak. O saatlerde kopru vs cok kalabalik olur , benim yolda uzak. Bu sefer gelemem heraldebu arada yeni ceed hayirli ugurlu olsun abi , Allah kaza bela gostermesin.
ben sasirdim cunku benim on balatalar 30binde bitmisti ve degistirmistim serviste. Suan aracim 62 binde , arkalarin hala gideri var degismedi hic . Tabi aracimda esp yok ve manuel.O gün Emre ile beraberdik serviste özellikle dikkat ettim aynı km'de bende balata değişimi yaptım ama önler daha idare ederdi.Emre'ninde hatırladığım kadarıyla öncelikli olarak arka balataları daha bitikti, yanlış hatırlıyorsam Emre düzeltir zaten.Bu konu ile ilgili daha önce sanırım Esp sistemi biz hissetmediğimiz zamanda devreye girebiliyor diye yazmıştım.O gün sorduğumuzda aynı cevabı aldık.Aslında yeni balatalar ile ESP'yi kapatıp o şekilde kullanabilsem aradaki fark net olarak ortaya çıkacak ama böyle bir özellik varken o kadar uzun süre ESP kapalı gitmek bana göre değil![]()
mesaj yazdılan kutucukta üst sırada yazı tuürü - büyüklük - A -Arkadaşlar fotoyu nerden ekliyoruz resmini çekip koyayim