5 yıllık Kia kullanıcısı olarak Ceed Premium ile aranıza katılmaktan mutluyum.

ERGE

New member
Hoşgeldin Serkan. kia tecrüben, modifiye ve genel araç bilginle İyi ki buradasın.

Serkan OĞUZ

New member
Güzel mesajın için çok teşekkür ederim eski bir konu başlığı ama yinede hoşbulduk:) İyi ki hep beraber burdayız.Bu arada profilinde tesadüf gördüm Eskişehirlisin benim eşimde Eskişehirli hatta dün gece yolcu ettim 3-4 gün ailesi ile hasret giderecek:) Bir daha ki gelişimde muhakkak tanışmak isterim.Eskişehirli sayılırım bende:)

ERGE

New member
Güzel mesajın için çok teşekkür ederim eski bir konu başlığı ama yinede hoşbulduk:) İyi ki hep beraber burdayız.Bu arada profilinde tesadüf gördüm Eskişehirlisin benim eşimde Eskişehirli hatta dün gece yolcu ettim 3-4 gün ailesi ile hasret giderecek:) Bir daha ki gelişimde muhakkak tanışmak isterim.Eskişehirli sayılırım bende:)
İnşallah serkan beklerim. Burdan yapabileceğim her ne olursa olsun söylemen yeterli:eek:

Serkan OĞUZ

New member
İnşallah serkan beklerim. Burdan yapabileceğim her ne olursa olsun söylemen yeterli:eek:
Teşekkür ederim,geldiğimde muhakkak haber vereceğim ve müsait olursan yüz yüze tanışırız.Seninde İzmirden bir isteğin olursa haberdar edersin bende sonuna kadar yardımcı olurum:)