gejder
New member
Ynt: 23 Aralık Kia Mar Oto Sponsorlugunda Eskihisar Bulusmasi Fotograf ve Yorumlar
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
+9999998999999999999998Güzel olan şeyler zaten var her şey güzeldi mesele o değil mesele tamamen kişisel
Ve hata bende insanlar buraya yazmak yerine 7/24 beni arayıp direk soruyor ve bende hiç bir çıkarım hiç bir kazancim olmamasına rağmen her derde her zaman koşmaya çalışıyorum firmalara gidip sponsorluk istiyorum insanlara bir haftasonu gününde sadece yakıt parasına etkinlik düzenliyoruz sonuçta beni her daim her An arayan insanlar sebebini bile belirtmeden gelmiyor
Gelmek zorunda mı tabi ki değil ama artık bende telefonlara cevap vermek zorunda değilim
Burada isim yazarak belirtiyorum ortaya yazıyorum üzerine alınan alınır zaten herkes kendi üstüne alınmasın O kişiler kendilerini biliyor![]()
Cctr büyük bir aile arada tabi ki çürük elmalar olacak her yerde olmuştur ama artık onlarda bizler tarafından hakettiği değeri görecektir....
Mesela forum donanım da ki ceed konuları ya donanım haber türkiyenin en büyük forumu lafım yok ama ceed dedin mi bizden büyüğü yok forum olarak orada artık yazmiyacagim aklı başında insanlar var ama...... Bazı şeyleri anlayamiyorlar
Hüseyin kardeşim konu seninle alakalı değil yazarak oldumu anlaşılamıyor insanlar üzerine alınma harun üzülmeye gerek yok zaten demek istedi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi