ozgurnergiz
New member
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bende bayramoglundayim ama konvoyun zevkini yasamak icin mehmetcik vakfinda olaacagim.Ben tuzla'da, murat (yekte) de mekana 3 dk mesafede oturdugumuzdan direkt mekana geliriz. Bilginize.
Sent from my HTC One X using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
Pazar 13Ali songun ne zaman gelmek istiyorum ama malum isler pazar gunu calisma yarin belli olacak.Yarin bildirsek olurmu?
Aynen abi siz gelin yeterli kontenjanda sıkıntı yokAli songun ne zaman gelmek istiyorum ama malum isler pazar gunu calisma yarin belli olacak.Yarin bildirsek olurmu?
Abi mesajini yeni gordum cevapladim ama geldi mi bilmiyorum , okuldaki odev ve sunumlardan dolayi bulusmaya katilamiyorumPazar gunu bulusmaya Avrupa yakasindan K.çekmece ve civari ilcelerden gelicek olan var mi? Varsa beni ve esimi aracinda misafir edebilir miMalum araci sattim validenin rio ile gelecektim onunda isi cıkmıs.Varsa gelicek olan iletisime gecebilir mi benimle.?
Istersen ben alayim sizi Ali, ben tek gelcem arabada yer bolPazar gunu bulusmaya Avrupa yakasindan K.çekmece ve civari ilcelerden gelicek olan var mi? Varsa beni ve esimi aracinda misafir edebilir miMalum araci sattim validenin rio ile gelecektim onunda isi cıkmıs.Varsa gelicek olan iletisime gecebilir mi benimle.?