Ynt: 22 EE 252 Pro_Ceed ConceptSR Sonunda
Evet abiler, arkadaşlar. Birkaç parça daha almış bulunmaktayım. Sağolsun Gökhan kardeşim ile Berkay kardeşimden parçaları aldık. Gökhan'a ayrıca teşekkür ediyorum İstanbul'dan Enez'e kadar geldi yayları verdi. Gönül isterdi misafir edelim ama acelesi var diye gönderdim. Bidaha olmaz ama kaçamaz

Berkay'dan da kule gergimizi aldık. Yusuf abi ara bulucu oldu iyi de oldu ona da ayrıca teşekkür ediyorum. 8000K Monza H7, H1 ve 9006 xenonlarımız geldi. Cupra lip siparişimizi verdik. Ayrıca elastik lipte aldım. Hangisi uyarsa artık. Renkli bijon siparişini verdik. Çarşamba günü kampana boyama, yay montajı, kule gergisi montajı, xenonların montajı, arka yazı ve paçalık iptalleri, renkli bijonların montajı, lastik basınç sensörünün montajını ve JSV pedal kitinin montajını yapacağız.
Geçen zamanda ise American Park, çift arka sis farı, arka sis farlarına strobe light, Ceed kapı eşiği, havalandırmalara kaplama, APP Plaka, Ön tamponun orta kısmına folyo, bagaj havuzu, JSV topukluk, ön cam dahil 3M cam filmi işlemlerini gerçekleştirmiştik.
Bidaki aya da kısmetse park sensörü, follow me home, kırmızı emniyet kemerleri ve Sparco emniyet kemerleri pedini alıp bekleme moduna geçeceğiz. Fotoğraflar çarşamba günü yapılan işlemlerden sonra eklenecektir.